PRELEPA PRIČA SE PIŠE U KRAGUJEVCU: Radnički na korak od Evrope posle VELIČANSTVENOG preokreta!

Autor:

Sport

02.05.2024

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne žele da stanu izabranici Feđe Dudića!

PRELEPA PRIČA SE PIŠE U KRAGUJEVCU: Radnički na korak od Evrope posle VELIČANSTVENOG preokreta!

Foto: Starsport

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca ostvarili važnu pobedu protiv Mladosti iz Lučana

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca uspeli su da ostvare važnu pobedu na domaćem terenu protiv ekipe Mladosti iz Lučana rezultatom 3:2 (1:2) u meču 33. kola Superlige Srbije. Ova pobeda znači da su Kragujevčani posle veličanstvenog preokreta zadržali četvrto mesto na tabeli koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Iznenađenje na terenu: Mladost brzo stekla prednost

Gosti su iznenadili domaćina postigavši dva brza gola. Prvo je Veličković u 22. minutu doneo vođstvo Mladosti, a samo pet minuta kasnije, isti igrač se našao u situaciji 1 na 1 sa golmanom Radničkog, koji ga je oborio, rezultirajući penalom. Penal je uspešno realizovao kapiten Mladosti, Ivan Milošević, povećavajući prednost svoje ekipe na 0:2. Međutim, kapiten Mladosti je u 45. minutu napravio prekršaj u svom šesnaestercu, rezultirajući penalom za Radnički, koji je uspešno realizovao Vidosavljević.


Povratak u igru i preokret

Drugo poluvreme donelo je preokret za Radnički, kada je isti igrač, Vidosavljević, postigao drugi gol za svoj tim u 60. minutu, donoseći izjednačenje. Usledila je borba za pobedu, a odlučujući trenutak desio se u 75. minutu kada je Šerbečić, nakon kornera, sa nekoliko metara uspeo da savlada Stamenkovića, obezbeđujući tako veliko slavlje na stadionu "Čika Dača".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading