POGLEDAJTE KAKO JE BIVŠI IGRAČ ZVEZDE PRESUDIO PARTIZANU U HUMSKOJ: "BOMBA" Njegoša Petrovića u 94. minutu (VIDEO)

Autor:

Sport

02.05.2024

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelep pogodak u dubokoj nadoknadi.

POGLEDAJTE KAKO JE BIVŠI IGRAČ ZVEZDE PRESUDIO PARTIZANU U HUMSKOJ: "BOMBA" Njegoša Petrovića u 94. minutu (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana izgubili su od Vojvodine u Humskoj u trećem kolu plej ofa Superlige rezultatom 2:3.

Neverovatna utakmica odigrana je u Humskoj gde je viđeno čak sedam pogodaka, od čega je pet priznato. 

Novosađanima su na rezultatu 2:2 poništena dva pogotka, međutim, nije bilo spasa crno-belima u dubokoj nadoknadi, u poslednjim trenucima meča. Njegoš Petrović je ostao sam na 20ak metara od gola domaćih i šutirao neodbranjivo u donji desni ugao Jovanovića koji je ostao ukopan u mestu.

Što se tiče celog toka meča, Vojvodina je bolje ušla, ali je Partizan uz malo sreće prvi poveo, nakon što se lopta posle centaršuta Zahida od Crnomarkovića odbila u gol gostiju.

Međutim, usledio je šok u vidu potpunog preokreta Stare dame za samo šest minuta na isteku prvog poluvremena.

Prvo je posle velike nesvakidašnje greške Jovanovića Seri sproveo loptu u mrežu za izjednačenje, da bi u pred sam odlazak na pauzu Zukić "bombom" koja je bežala od golmana Partizana u same rašlje pogodio zaprednost gostiju od 2:1.

Međutim, nije se dugo čekalo na još jedno izjednačenje u Humskoj. Posle svega 12 minuta u drugom poluvremenu, nakon sjajne saradnje sa Nikolićem, Stojković je matirao Carevića za radost navijača na JNA. Usledio je ekspresan odgovor gostiju posle udarca iz ugla u vidu pogotka Indija, a taman kada je fudbaler Vojvodine krenuo da se raduje, sudija Jovanović je dosudio prekršaj i poništio pogodak.

I ponovo se slična scena dogodila 17 minuta kasnije. Ovog puta je pogodio Ivanović, a arbitar je ponovo, ovog puta na instrukciju iz VAR sobe poništio gol gostima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading