UČESNICE ELITE U VRELOJ AKCIJI PRED KOMPLETNOM KUĆOM: Anđela porodici priredila nezapamćenu BRUKU, majka ovo ne sme da vidi!

Autor:

Zadruga

01.05.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović nisu marile za poglede cimera, već su se potpuno prepustile strastima.

UČESNICE ELITE U VRELOJ AKCIJI PRED KOMPLETNOM KUĆOM: Anđela porodici priredila nezapamćenu BRUKU, majka ovo ne sme da vidi!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bojana Pavlović i Anđela Špravalo

Sinoćnja žurka u rijalitiju "Elita" donela je neočekivani obrt kada su se učesnice Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović našle u centru pažnje zbog svojih neobičnih gestova. Iako su njih dve nedavno raskinule, sinoć su izazvale pravu buru emocija ljubeći se pred svima, uz zvuke omiljenih pesama.

Dok su se ostali učesnici zabavljali i igrali, Anđela i Bojana su se našle u posebnom, intimnom trenutku, ne obazirući se na poglede okoline. Njihov neočekivani poljubac izazvao je uzbuđenje među ostalim učesnicima, a gledaoci nisu mogli da sakriju svoje iznenađenje.

 

Pre samo nekoliko dana, Anđela je ustala i pred svima se pokajala zbog ulaska u vezu sa Bojanom, koju njena porodica najstrašnije osuđuje, a mnogi su shvatili da je ovaj raskid konačan i da je Anđela napokon odlučila da posluša svoju porodicu, koja je protiv njene veze sa devojkom.

Posebno je iznenadila činjenica da su na sinoćnjoj žurki bile toliko opuštene, da su priredile svima vrele scene u kazinu, dok su ostali u neverici posmatrali ono što se dešava.

Nakon što su se Anđela i Bojana ljubile pred svima, reakcije ostalih učesnika bile su pomešane. Dok su neki podržavali njihovu odluku da se pomire, drugi su izrazili svoje sumnje u iskrenost njihovih osećanja. Publika je takođe bila podeljena, sa komentarima koji su se kretali od podrške do neverice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading