DVOJICA RUSA, LJUDOŽDER I MESAR UBICA SNIMLJENI NA FRONTU U UKRAJINI: Osuđeni za zločine kao iz HOROR filmova, a sada se bore za Rusiju! (FOTO)

Autor:

Svet

02.05.2024

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hapšeni su u Rusiji zbog najjezivijih ubistava koja su ikada počinjena, a sada se fotkaju i smeju zajedno na prvim linijama fronta

DVOJICA RUSA, LJUDOŽDER I MESAR UBICA SNIMLJENI NA FRONTU U UKRAJINI: Osuđeni za zločine kao iz HOROR filmova, a sada se bore za Rusiju! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Ljudožder i njegov prijatelj ubica "mašina za mlevenje mesa" koji je samleo dve devojke i i dao psima da ih pojedu, uslikani su na ukrajinskom ratištu nakon što ih je Putin amnestirao kao zatvorenike i pustio iz zatvora pod uslovom da ratuju za Rusiju u Ukrajini.

Dvojica najjezivijih kriminalaca koje je Vladimir Putin pustio da se bore za Rusiju u Ukrajini - ljudožder i ubica koji je raskomadao svoje žrtve - udružili su snage na liniji fronta.

Dmitrij Mališev (36) bio je u zatvoru nakon što je izvadio srce jednom od trojice muškaraca koje je ubio, koje je potom začinio i kuvao sa povrćem, pa pojeo.

Silovatelj i ubica Aleksandar Maslenjikov (38) koristio je sekiru i mašinu za mlevenje mesa da iseče i raskomada tela dve devojke koje je pozvao u svoj stan na picu,da bi potom "nahranio pse ljudskim mesom".

Njih dvojica su bili među stotinama hiljada zatvorenika puštenih da se bore za specijalnu jedinicu Ministarstva odbrane Oluja V protiv Ukrajine, a prikazani su kako se smeju zajedno u uniformama nakon što ih je Putin ukazom oslobodio iz zatvora sa ostalim zatvorenicima.

Putin svoje borce u Ukrajini naziva "novom elitom" Rusije. Ipak, njihovi zločini pokazuju bestijalnost među njegovim snagama koje su napale Ukrajinu.

Mališev je osuđen na 25 godina zatvora zbog "ubistva dvoje ljudi sa posebnom okrutnošću u okviru kriminalne grupe, razbojništva, krađe i ilegalne trgovine oružjem i municijom, pripreme za ubistvo policajaca, pljačke i jedenja srca poslednje žrtve, imigranta iz Tadžikistana."

On i Maslenjikov su želeli da "odbrane tradicionalne vrednosti Rusije" u borbi za Putina, rekao je on, prenose mediji.

- Aleksandar i ja smo zajedno služili kazne i oboje smo potpisali ugovore sa Ministarstvom odbrane u oktobru 2023. Služimo u Oluji V.

U svom priznanju, Mališev – kojeg je Putin pomilovao i pustio 17 godina ranije – rekao je policiji o svom kanibalizmu: "Tamo sam sustigao čoveka i ubio ga."

- Udario sam ga nekoliko puta pištoljem za eksere po glavi i izvadio mu srce - rekao je on i dodao da je srce odneo kući.

U rekonstrukciji zločina rekao je: "Uvukao sam ruku i izvukao srce. Isekao sam ga ovde, srce je na stolu. Upravo sam ga isekao. Onda sam ga stavio u tiganj i počeo da ga pržim. Onda sam ga pojeo. Pa, dobro, dobro, pržimo ljudsko meso. Ovde imamo srce."

Rekao je da je "dodao luk i začine. Sada ću to da promešam. Biće sjajno."

Maslenjikov, osuđeni silovatelj, osuđen je na 23 godine zatvora zbog dvostrukog ubistva, ali ga je Putin pustio iz zatvora 18 i po godina ranije.

Ubio je dve žene prodavačice Dariju Labutinu (29) i Olgu Šapošnjikovu (28), nakon što ih je sreo u karaoke baru i pozvao ih u svoj stan na picu. Svedočio je da je imao seks sa Darijom - a zatim je ubio u kupatilu.

Nakon toga je otišao da jede picu i puši sa Olgom koja još uvek nije imala predstavu da je njena prijateljica ubijena. Nakon što je odbila da ima seks sa njim, on ju je vezao i začepio joj usta - pušeći i pijući pored nje dok je uzalud molila za život.

Forenzički dokazi su pokazali da je Olga umrla od davljenja. Maslenjikov ju je više puta ubo nožem nakon smrti. Zatim je otišao da kupi sekiru, turpije, testere, lopatu i plastične kese za otpatke.

Tužioci su rekli sudu da je DNK obe žene pronađen na mašini za mlevenje mesa u njegovoj kuhinji. Lokalni izveštaji koji se pozivaju na policiju kažu da je on hranio pse nekim mesom.

Sekirom je isekao leševe i odneo ih u šumsko područje gde je iskopao rupu u zemlji, slomivši pri tome lopatu. Jedna od devojaka je bila isečena na 20 komada.

Mališev se trenutno nalazi u vojnoj bolnici sa slomljenom vilicom i ranama od gelera.

Fotografije ovih jezivih ubica i njihovih žrtava možete pogledati OVDE.

(Republika/Daily Mail)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading