TINEJDŽERKA SE VIDELA SA MOMKOM KOG JE UPOZNALA NA INTERNETU: Tri nedelje kasnije njeno raskomadano telo našli u reci

Autor:

Svet

02.05.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt mlade Šeril Tarner

TINEJDŽERKA SE VIDELA SA MOMKOM KOG JE UPOZNALA NA INTERNETU: Tri nedelje kasnije njeno raskomadano telo našli u reci

Foto: shutterstock

Policija


Porodica 19-godišnje Šeril Tarner iz Luizijane prolazi kroz najteže trenutke nakon što je mlada devojka tragično izgubila život. Njena sestra bliznakinja, u očaju zbog gubitka voljene osobe, ističe da joj je "oduzet deo nje" zbog zločina koji je počinio muškarac koga je upoznala na društvenim mrežama.

Upoznavanje putem društvenih mreža

Decembra prošle godine, Šeril je upoznala Entonija Pirsa Holanda (29) na društvenim mrežama, nakon čega su započeli romansu putem tekstualnih poruka. Šeril je izrazila želju da njihova veza postane stvarna i uživo, ali nažalost, taj susret doneo je strašan ishod.

Tragični nestanak i pronalazak tela

Nakon što je 3. januara prijavljena kao nestala, Šeril je pronađena tri nedelje kasnije. Delovi njenog tela pronađeni su u reci Uačita, dok su glava, ruke i noge i dalje nestali. Istražitelji još uvek pokušavaju da rekonstruišu šta se tačno dogodilo na mestu zločina.

Hapšenje i priznanje ubice

Nakon otkrića DNK tragova na mestu zločina, istražitelji su uspeli da identifikuju Entonija Pirsa Holanda kao ubicu. Holand je priznao da je ubio i raskomadao Šeril Tarner, a tragovi pronađeni u njegovoj kući dodatno potvrđuju ovaj strašan zločin.

Čekanje suđenja

Trenutno se Entoni Pirs Holand nalazi u popravnom centru u Uačiti, gde čeka suđenje za ovo gnusno ubistvo. Postoji mogućnost da će se suočiti sa smrtnom kaznom u Luizijani.

Ova tragična priča podseća nas na opasnosti koje vrebaju na internetu i važnost opreza prilikom upoznavanja ljudi sa društvenih mreža. Porodica Šeril Tarner pokrenula je onlajn kampanju za prikupljanje sredstava kako bi joj obezbedila dostojanstvenu sahranu, dok se cela zajednica suočava sa šokom i tugom zbog gubitka ovog mladog života.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading