TEŠKA BOLEST POKOSILA POPULARNU TIKTOKERKU (26): Verenik otkrio potresne detalje o preranoj smrti!

Autor:

Zabava

02.05.2024

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dirljiva priča o preranoj smrti TikTokerke Medi Baloj uzdrmala internet zajednicu!

TEŠKA BOLEST POKOSILA POPULARNU TIKTOKERKU (26): Verenik otkrio potresne detalje o preranoj smrti!

Foto: Shutterstock

Tragična vest o preranoj smrti popularne tiktokerke i bivše vaspitačice, Medi Baloj, potresla je javnost. Njen verenik Luis je potvrdio tužnu vest i otkrio da je Medi izgubila bitku sa teškom bolešću u svojoj 26. godini. Medi je ostala upamćena po hrabroj borbi sa kancerom, o čemu je redovno govorila u svojim video snimcima na popularnoj platformi TikTok.

Nakon što je vest o Medi Balojinoj smrti potresla javnost, njen verenik Luis je izjavio da je Medi bila posebna osoba koja je ostavila neizbrisiv trag u njegovom životu. Njihova ljubavna priča dobila je posebno tužan epilog, budući da je Medi preminula samo dan nakon Luisovog 27. rođendana. Njegove reči o tome kako je ceo dan proveo držeći je za ruku, svedoče o dubokoj emotivnoj vezi koju su delili.

Republika

Foto: Instagram/Maddy Baloy

 

 

- Medison je sinoć mirno preminula - rekao je on za magazin "People" u saopštenju.

- Ona je tako posebna. Juče sam napunio 27 godina. Držao sam je za ruku ceo dan i to je sve što mi je trebalo - dodao je.

Republika

Foto: Instagram/Maddy Baloy

 

 

Medi Baloj je javnosti prvi put postala poznata početkom leta 2022. godine kada su je zadesili jaki bolovi u stomaku. Ta situacija označila je prelomnu tačku u njenom životu, a naknadno je usledila teška dijagnoza koja je duboko potresla sve koji su je poznavali. Kako je vreme prolazilo, Medi je hrabro delila svoje zdravstvene izazove sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, pružajući podršku i nadu mnogima koji su se suočavali sa sličnim problemima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading