LOŠE VESTI IZ PARIZA: Da li ovo znači da se Novak povlači sa Rolan Garosa!?

Autor:

Sport

04.06.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki peh za Đokovića.

LOŠE VESTI IZ PARIZA: Da li ovo znači da se Novak povlači sa Rolan Garosa!?

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa, pošto je savladao Franciska Serundola iz Argentine rezultatom 3:2 (6:1, 5:7, 3:6, 7:5, 6:3) posle gotovo pet sati igre. Međutim, ovaj susret obeležila je povreda kolena srpskog asa koja mu je pravila dosta problema tokom meča.

Ipak, Novak nije krio svoju zabrinutost zbog povrede, te je izjavio da nije siguran da će moći da izađe na teren protiv Kaspera Ruda u sredu. Nove informacije koje su stigle nisu baš ohrabrujuće, a to je dodatno podgrejalo spekulacije o njegovom daljem učešću na turniru.

Organizatori su takođe izazvali dodatnu pažnju javnosti objavivši raspored treninga za utorak, na kojem se ne nalazi ime prvog tenisera sveta. Ova odsutnost s treninga dodatno je podgrejala spekulacije o Novakovom zdravstvenom stanju i njegovoj spremnosti za naredni meč.

Đoković je već pokazao izuzetnu mentalnu i fizičku izdržljivost tokom dosadašnjeg takmičenja na Rolan Garosu, ali pitanje je da li će uspeti da se izbori sa povredom i pruži svoj maksimum u narednom meču. Svi ljubitelji tenisa širom sveta sa nestrpljenjem očekuju dalji razvoj situacije, uz nadu da će najbolji teniser sveta uspeti da se oporavi i nastavi takmičenje na ovom prestižnom turniru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading