NEVEROVATNO: Pogledajte šta je uradio Novak nakon maratonskog meča! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.06.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo samo mogu najveći!

NEVEROVATNO: Pogledajte šta je uradio Novak nakon maratonskog meča! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

U epskom meču osmine finala Rolan Garosa, Novak Đoković je uspeo da slavi protiv Fransiska Serundola i da se plasira u četvrtfinale ovog prestižnog teniskog turnira. Pobeda nije došla lako, jer je Đoković morao da prebrodi ne samo sjajnog Argentinca, već i povredu kolena i klizav teren koji mu je dodatno otežavao situaciju.

Nakon pobede nad Musetijem u noćnom maratonu, Novak se suočio sa još jednim izazovom - petočasovnim duelom. Iako je bio pred porazom, Đoković je uspeo da pronađe snagu i vrati se u meč, da bi na kraju trijumfovao. Ovaj neverovatan podvig oduševio je njegove navijače širom sveta.

Ono što je posebno impresioniralo jeste Novakov naporan rad i posvećenost oporavku nakon takvih zahtevnih mečeva. Iako je prošao kroz fizički izazovne duele, Novak je odmah nakon mečeva odradio trening oporavka kako bi održao svoje telo u optimalnom stanju. Rolan Garos je čak objavio video snimak na kome se vidi kako Đoković vozi bicikl kao deo svog oporavka.

Đoković je još jednom pokazao zašto je jedan od najvećih tenisera današnjice, svojom izdržljivošću, mentalnom snagom i posvećenošću oporavku nakon napornih mečeva. Navijači širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju njegove naredne nastupe na Rolan Garosu, uz nadu da će nastaviti da pruža sjajne teniske izvedbe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading