OGLASILI SE IZ VIMBLDONA ZBOG ĐOKOVIĆA: ''Videli smo ovo i ranije!''

Autor:

Sport

04.06.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro pamte Novakov avion.

OGLASILI SE IZ VIMBLDONA ZBOG ĐOKOVIĆA: ''Videli smo ovo i ranije!''

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa, pošto je savladao Franciska Serundola iz Argentine rezultatom 3:2 (6:1, 5:7, 3:6, 7:5, 6:3) posle gotovo pet sati igre.

Đoković je ponovo oduševio svoje fanove i publiku na Vimbldonu izvodeći svoju čuvenu proslavu "avion". Ova gestikulacija koja podrazumeva ruke raširene poput krila aviona postala je prepoznatljiv simbol Novakovog trijumfa i energije na terenu. Ovog puta, Novak je "avion" izveo na meču protiv Janika Sinera, kada je, kao i pre dve godine, uspeo da se vrati u meč i ostvari pobedu uprkos teškom početku. Ova proslava nije promakla ni ljudima iz Vimbldona, koji su se odmah oglasili na svom nalogu ističući da su sličnu scenu već videli ranije.

- Videli smo ovo i ranije - napisali na svom nalogu na društvenoj mreži X.

 

 

Sada se postavlja pitanje da li će Novak biti spreman za naredni izazov protiv Kaspera Ruda. Pored fizičke spreme, veliko pitanje je i kolike su šanse da Novak ponovo pokaže svoje majstorstvo na terenu. Ovo nesumnjivo predstavlja veliki izazov za njega, ali fanovi širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju sledeći potez ovog teniskog virtuoza.

Prvi reket sveta je  još jednom pokazao zbog čega je jedan od najistaknutijih sportista današnjice, a njegovi potezi na terenu i van njega ostavljaju dubok trag u svetu tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Драган

04.06.2024 10:39

Који Вимблдон? Париз, Париз