LEBRON DŽEJMS UZEO NEVEROVATNU LOVU DA IGRA SA SINOM: Evo koliko su Lejkersi morali da mu iskeširaju

Autor:

Sport

03.07.2024

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpis pao na dve godine.

LEBRON DŽEJMS UZEO NEVEROVATNU LOVU DA IGRA SA SINOM: Evo koliko su Lejkersi morali da mu iskeširaju

Foto: Tanjug/AP

Lu Vilijams i Lebron Džejms

Lebron Džejms će nastaviti da igra košarku u Los Anđelesu. Nakon što je sa Lejkersima potpisao novi dvogodišnji ugovor vredan 104 miliona dolara sada je već izvesno da će igrati u paru sa sinom Bronijem Džejmsom, odnosno da će nastaviti da bude jedan od najplaćenijih košarkaša u NBA ligi, što je jasna potvrda njegovog ogromnog talenta i uticaja u svetu sporta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lebron i Broni Džejms

Svojim dolaskom u Los Anđeles pre nekoliko godina, Lebron Džejms je uneo novu energiju u tim Lejkersa i postao ključni igrač u ostvarivanju njihovih sportskih ambicija. Ovaj novi ugovor samo potvrđuje da će Lebron nastaviti da bude važan deo tima u narednom periodu. Ova vest je izazvala veliku radost među navijačima Lejkersa, koji su oduševljeni što će im omiljeni košarkaš ostati u njihovom timu. Lebronova popularnost i uticaj na navijače su neosporni, a ovakva odluka samo će dodatno učvrstiti njegov status ikone među ljubiteljima košarke.


Sa Lebronom Džejmsom u timu, Lejkersi imaju značajnu prednost i mogućnost da ostvare značajne sportske uspehe u narednim sezonama. Njegovo iskustvo, veštine i vođstvo su od neprocenjivog značaja za tim, te se može očekivati da će Lebron nastaviti da bude ključni igrač u ostvarivanju ciljeva Lejkersa u budućnosti.

Potpisivanje novog ugovora vrednog 104 miliona dolara sa Lejkersima predstavlja važan korak u karijeri Lebrona Džejmsa i značajan događaj za celokupnu košarkašku zajednicu. Očekuje se da će Lebron nastaviti da pruža vrhunske igre i ostavi dubok trag u istoriji košarke, kako u NBA ligi, tako i u svetu sporta uopšte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Očaj

03.07.2024 16:56

Košarkaško samoubistvo Lejkersa!!!! Ima Jokara da ih delje i dere!