ĐOKOVIĆ BESAN NA ORGANIZATORE ROLAN GAROSA: Novak imao poseban zahtev!

Autor:

Sport

03.06.2024

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković bije tešku bitku.

ĐOKOVIĆ BESAN NA ORGANIZATORE ROLAN GAROSA: Novak imao poseban zahtev!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, trenutno se bori na Rolan Garosu u meču osmine finala protiv Fransiska Serundola iz Argentine. Igrač je započeo meč ubedljivo, ali je tokom drugog i trećeg seta mučila povreda kolena, što je uticalo na njegovu igru. Pri rezultatu 2:1 u setovima, Novak je seo kako bi se odmorio, a zatim je uputio zahtev organizatorima da smanje reflektore koji su prejaki i ometaju tokom servisa i same igre.

U trenutku kada je Novak pogledao ka nebu i tribinama, tražeći podršku od publike, istovremeno je skrenuo pažnju na problem sa reflektorima. Ova neobična situacija privukla je pažnju svih prisutnih na stadionu i izazvala različite reakcije među navijačima i ljubiteljima tenisa.

Iako je Novak započeo meč sa sigurnošću i dominacijom, povreda kolena ga je usporila tokom drugog i trećeg seta. Ova nezgodna situacija dodatno je podstakla teniskog šampiona da se fokusira na borbu za pobedu, uprkos izazovima sa kojima se suočava.

Nastavak meča između Novaka Đokovića i Fransiska Serundola biće praćen sa velikim iščekivanjem, dok će Novakov zahtev za prilagođavanjem uslova igre dodatno osvetliti njegovu posvećenost fer pleju i kvalitetnoj igri. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekuju ishod ovog meča i nadaju se da će se Novak uspešno izboriti sa izazovima koje mu donosi ovogodišnje izdanje Rolan Garosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading