EVRO2024: Poznati svi parovi četvrtfinala! Sve DERBI DO DERBIJA!

Autor:

Sport

02.07.2024

23:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osigrani su svi mečevi osmine finala.

EVRO2024: Poznati svi parovi četvrtfinala! Sve DERBI DO DERBIJA!

Foto: Printscreen/Youtube/UEFA

Nakon večerašnje uzbudljive utakmice između Austrije i Turske - 2:1, parovi četvrtfinala za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj su poznati. Top osam timova koji se bore za evro-titulu su Švajcarska, Nemačka, Engleska, Španija, Francuska, Portugal, Holandija i Turska.

Navijači mogu očekivati spektakularne duele u četvrtfinalima, koja će se održati u petak i subotu. Fudbalski fanatici širom sveta gledaće Španiju protiv Nemačke, Portugal protiv Francuske, Englesku protiv Švajcarske i Holandiju protiv Turske.

Evo rasporeda četvrtfinalnih utakmica u Nemačkoj:


Petak:
18:00 Španija - Nemačka (Štutgart)
21:00 Portugal - Francuska (Hamburg)

Subota:
18:00 Engleska -. Švajcarska (Dizeldorf)
21:00 Holandija - Turska (Berlin)

Jedan od najviše očekivanih duela u četvrtfinalu jeste susret između Španije i Nemačke. Sa oba tima koji pokazuju izuzetno umeće i odlučnost u prvim fazama turnira, ljubitelji fudbala s nestrpljenjem očekuju ovaj duel u Štutgartu. Meč između ovih fudbalskih velikana obećava da će biti upečatljiv deo četvrtfinala, garantujući intenzivnu i uzbudljivu bitku na terenu.

Duel između Portugala i Francuske obnavlja staro rivalstvo na fudbalskom terenu. Kao dva sjajna tima sa istorijom uzbudljivih susreta, njihov nadolazeći dvoboj u Hamburgu se očekuje da pruži zanimljive trenutke i izuzetno fudbalsko umeće. Navijači oba tima se pripremaju za uzbudljivu utakmicu.

U Dizeldorfu, svi pogledi će biti uprti u duel između Engleske i Švajcarske, dok oba tima teže ka mestu u polufinalu. Susret obećava visoke uloge i intenzivnu borbu, a svaka strana želi da obezbedi odlučujuću pobedu. Ljubitelji fudbala se pripremaju za uzbudljivu utakmicu dok se ovi timovi bore za šansu da napreduju u turniru.

Faza četvrtfinala će videti Holandiju kako se suočava sa Turskom. Oba tima teže da ostave svoj trag na turniru, a očekuje se da ovaj susret pokaže njihovu upornost i veštine na terenu. Fudbalski fanovi dve selekcije se pripremaju za uzbudljiv spektakl i sa željom da se njihovi miljenici izboriti mesto u polufinalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading