SUTRA ĆE TONI KROS BITI U CENTRU PAŽNJE: Navijači Nemačke meč protiv Španije pratiće sa posebnom emocijom!

Autor:

Sport

04.07.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitav EVRO je emotivan za Nemce!

SUTRA ĆE TONI KROS BITI U CENTRU PAŽNJE: Navijači Nemačke meč protiv Španije pratiće sa posebnom emocijom!

Foto: www.profimedia.rs

Sutra se nastavlja Evropsko prvenstvo nakon dva dana pauze. Prvi meč osmine finala je definitivno finale pre finala, a to je okršaj Nemačke i Španije koji je na programu sutra od 18.00 časova. Ovaj meč je evropski klasik, a biće poseban za navijače Nemačke koji će sa posebnom emocijom pratiti ovu utakmicu. 

Naime, ukoliko Nemačka sutra izgubi od Španije, to će biti poslednji meč u karijeri za Tonija Krosa, a ako ''panceri'' prođu dalje, nastavićemo bar još jednu utakmicu da gledamo magije fenomenalnog veziste koji pokazuje izuzetno fudbalsko umeće. Ne samo Nemci i mi ostali koji volimo Krosa i njegove vratolomije na terenu bićemo veoma tužni, jer nećemo moći više da gledamo i da uživamo.

Mnogi Nemci su tek nakon utakmice protiv Danske bilis svesni da bi svaka naredna utakmica mogla biti poslednja za Tonija Krosa. Nisu ni svesni Nemci kakvog su igrača imali i da se takav neće još dugo pojaviti. ''Panceri'' su imali možda i najbolji generaciju ikada, a sigurno će se posle evropskog šampionata povući i Manuel Nojer i Tomas Miler koji su uz Krosa više od decenije članovi nacionalnog tima.

Dakle, Španci mogu biti koji će srušiti snove Krosu o povlačenju sa stilom i naterati hladne Nemce da puste koju suzu zbog odlaska mađioničara u anale. Ono što je sigurno, je da ćemo uživati u neverovatnoj fudbalskoj predstavi dva nacionalna tima koja su i u prošlosti igrali fenomenalne mečeve. Pa eto, dragi Krose, potrudi se da ti ovo ne bude poslednje zbogom, a navijači Nemačke, pustite emocije na ispašu, nemoj da ste toliko hladni i tvrdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading