NIŠTA OD POJAČANJA ZA PARTIZAN: Crno-beli moraju da traže DRUGOG plejmejkera

Autor:

Sport

04.07.2024

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doneo neočekivanu odluku

NIŠTA OD POJAČANJA ZA PARTIZAN: Crno-beli moraju da traže DRUGOG plejmejkera

Foto: Starsport

Američki plejmejker Kris Džons, iako je bio povezivan sa transferom u redove nekog evroligaša, iznenadio je javnost odlukom da ne menja sredinu. Amerikanac je ostao veran Valensiji, iako se klub preselio u Evrokup, zadržavajući se tako u klubu sa kojim ima još godinu dana ugovora.

Iako se spekulisalo o mogućem transferu Džonsa u Partizan, plejmejker je odlučio da ostane u Valensiji, čime je iznenadio mnoge u svetu košarke. Održavajući reč koju je dao tokom sezone, Džons je potvrdio svoj vernost klubu čak i nakon što se Valensija preselila rang niže.

Republika

Foto: Starsport

Džons prošle sezone u Beogradu

Džons se očigledno pronašao u španskom klubu i tandemu sa Stefanom Jovićem, gde je protekle sezone u Evroligi prosečno beležio 12,7 poena i 4,2 asistencije po meču.


Međutim, Valensija je u četvrtak ostala bez jednog od nosilaca igre prošle sezone, centra Brendona Dejvisa, koji je danas zvanično postao slobodan u izboru nove sredine. 

Podsetimo, Humsku su već napustili Kevin Panter, Zek Ledej, potom Alen Smailagić, Frenk Kaminski, Pi Džej Doužer, Mateuš Ponitka i Danilo Anđušić, a na izlaznim vratima su Aleksa Avramović i Bruno Kaboklo koji imaju ponude Makabija, baš kao i Uroš Trifunović i Ognjen Jaramaz koji će takođe potražiti sreću negde drugde. Iako su se spominjala mnoga imena, Partizan je zvanično doveo samo tri nova košarkaša: Vanju Marinkovića, Frenka Nilikinu i Gabrijela Lundberga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading