KANGA JE LUD KO STRUJA! Uzeo reket za STONI TENIS, ali bolje da se drži fudbala (VIDEO)

Autor:

Sport

04.07.2024

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa njim uvek hit...

KANGA JE LUD KO STRUJA! Uzeo reket za STONI TENIS, ali bolje da se drži fudbala (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u Rusiju, gde će posle boravka na Zlatiboru odraditi drugi deo priprema pred izazove u narednoj sezoni. Crveno-beli su prethodnu godinu završili sa duplom krunom, ali posle neubedljive prve polusezone.

Zbog toga je Barak Bahar "leteo" sa klupe, a na njegovo mesto došao je provereni Vladan Milojević. Zvezdin "supermen" "istopio" je bodovnu razliku i potpuno ostavio Partizan u prašini, te osim trofeja nacionalnog šampionata, podigao i pehar u Kupu Srbije.

Zbog svega toga sa velikim očekivanjima klub i navijači ulaze u narednu sezonu, a delije posebno raduje atmosfera koja vlada u timu. Naime, Zvezda je na društvenim mrežama objavila snimak Gelora Kange kako igra stoni tenis u Rusiji, a on kao i uvek, lud k'o struja.

Ispoštovao je nepisano pravilo da kad god ne ide - okriviš reket, sto, lopticu, protivnika... Utisak je da bi bilo bolje da se drži fudbala, ne ide mu nešto sa rukama.

Podsetimo, šef stručnog štaba Vladan Milojević je u Rusiju poveo 28 igrača, a to su: Omri Glazer, Miloš Gordić, Ivan Guteša, Vuk Draškić, Ognjen Mimović, Lazar Nikolić, Naser Điga, Stefan Leković, Andrej Đurić, Veljko Milosavljević, Jung Vu Seol, Milan Rodić, Ebenezer Anan, Viktor Radojević, In Bom Hvang, Dalsio Gomeš, Gelor Kanga, Luka Ilić, Nikola Knežević, Jovan Šljivić, Andrija Maksimović, Piter Olanjinka, Lazar Jovanović, Uroš Kabić, Puma Rodrigez, Aleksandar Katai, Šerif Endiaje, Uroš Sremčević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading