SRPSKI OLIMPIJCI ĆE U OVOJ OPREMI PREDSTAVLJATI NACIJU U PARIZU! Naši sportisti SIJALI u novoj kolekciji (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

04.07.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završena modna revija.

SRPSKI OLIMPIJCI ĆE U OVOJ OPREMI PREDSTAVLJATI NACIJU U PARIZU! Naši sportisti SIJALI u novoj kolekciji (FOTO GALERIJA)

Foto: ST/T. Pavišić

I dok se Olimpijske igre sve više bliže, Olimpijski komitet Srbije predstavio je novu opremu u kojoj će mnogi srpski sportisti predstavljati naciju na najvećoj sceni u Parizu.

OKS ima novog partnera koji se brine o kvalitetu i izradi opreme naših sportista. Kolekciju je proizvela jedna od najvećih i najpoznatijih kineskih kompanija koje se bave proizvodnjom sportske odeće i obuće - "Pik".

Ta kompanija nije nova na našem tržištu i već dugo uspešno oblači naše košarkaše i odbojkaše. Olimpijsku kolekciju srpskog tima kreirao je dizajnerski tim sa velikim iskustvom, a čitava kolekcija bazirana je na nacionalnim motivima i bojama Srbije u skladu sa najnovijim modnim detaljima.

U ulozi manekena, pored profesionalnih modela, našle su se odbojkašice Jovana Stevanović i Bianka Buša, košarkašice Saša Čađo i Nevena Jovanović, atletičarka Adriana Vilagoš, zatim veslač Martin Mačković, tekvondisti Aleksandra Perišić i Stefan Takov i kajakaš Anđelo Džombeta.

Do početka OI u Parizu ostala su još samo 22 dana, a tim naše reprezentacije broji čak 109 sportista.

Prelepom ambijentu u Dedinju i reviji prisustvovali su i mnogi drugi poznati iz sveta sporta, biznisa, mode... Goste su dočekali predsednik OKS Božidar Maljković, potpredsednica Milica Đuričić, kao i generalni sekretar Đorđe Višacki.

Našim sportistima želimo da im nova oprema donese mnogo sreće u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading