PIKSI SKORO PA BIVŠI: Stojkovića na klupi Srbije nasleđuje Južnoamerikanac!?

Autor:

Sport

04.07.2024

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li se konačni nazire rešenje?

PIKSI SKORO PA BIVŠI: Stojkovića na klupi Srbije nasleđuje Južnoamerikanac!?

Foto: Starsport

Selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi je blizu otkaza nakon velkog neuspeha na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. U Fudbalskom savezu Srbije već se razmatraju potencijalna nova imena za klupu reprezentacije.

Među kandidatima ističu se Vladimir Ivić, Andrea Pirlo, kao i Stefano Pioli koji je otpao zbog odlaska u Al Itihad. Najnovija ideja je dovođenje Gustava Pojeta, iskusnog urugvajskog stručnjaka i bivšeg reprezentativca Urugvaja. 

Gustavo Pojet je bio selektor Grčke sve do kraja marta, kada je napustio tu poziciju nakon neuspeha u plej-of kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Nakon toga, Pojet se povezivao sa reprezentacijom Republike Irske, ali je jasno stavio do znanja da tu poziciju neće preuzeti. Ipak, spekuliše se da bi Pojet mogao preuzeti klupu reprezentacije Srbije, iako to još uvek nije potvrđeno.

Foto: www.profimedia.rs

Gustavo Pojet

U poslednje vreme, u Fudbalskom savezu Srbije razmatra se mogućnost dovođenja stranog selektora, nakon iskustava sa Havijerom Klementeom i Dikom Advokatom. Možda je vreme za treću sreću kada su stranci na mestu selektora Srbije u pitanju. Kao potencijalno rešenje se pominjao i nekadašnji selektor Nemačke Joahim Lev koji je sa ''pancerima'' osvojio Svetsko prvenstvo.

Podsetimo, Srbija je na Evropskom prvenstvu osvojila dva boda, pošto je doživela poraz od Engleske (1:0) i remizirala sa Slovenijom 1:1 i Danskom 0:0 i zauzela poslednje mesto u grupi što je dovelo do velikog razočarenja nacije. Prstom je upereno upravo u Piksija kao glavnog krivca za ovakvu situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading