KAD ĐOKOVIĆ ZAMALO ZAPLAČE, ONDA ZNAŠ DA NIJE LAKO: Novak ispratio velikog kolegu u penziju (VIDEO)

Autor:

Sport

04.07.2024

23:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan velikan ode...

KAD ĐOKOVIĆ ZAMALO ZAPLAČE, ONDA ZNAŠ DA NIJE LAKO: Novak ispratio velikog kolegu u penziju (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković i Endi Marej

Trostruki grend slem šampion, Endi Mari, najavio je kraj svoje karijere posle Vimbldona, a nakon poraza u dublu, Britanac nije mogao da sakrije emocije i suze. U meču koji je igrao sa bratom Džejmijem, poraženi su od Rinkija Hidžikate i Džona Pirsa posle dva seta, rezultatom 6:7(6), 4:6.

Centralni teren Vimbldona bio je domaćin jednog dubl meča u prvom kolu još od 1995. godine. Među gledaocima na tribinama su bili Marijevi roditelji, Novak Đoković, Iga Švjontek, kao i brojne teniske legende poput Martine Navratilove, Džona Mekinroa, Tima Henmana i Lejtona Hjuita.


Nakon meča, pušten je video koji je naterao Marija na suze, a hiljade navijača da krenu sa ovacijama. Video je sadržao emotivne poruke Marijevih rivala, pomenutog Novaka Đokovića, Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Nole je prilikom govora prikazan pred kamerama, a očigledno je bilo da je i njemu teško da zadrži emocije.

- Teško je. Voleo bih da nastavim da igram, ali mislim da ne mogu. Fizički je jako teško za mene, sve te povrede ostavile su traga. Obožavam sport, da igram, to mi je dalo toliko tog u životu, lekcije koje sam naučio i o životu i sportu. Ne želim da stanem, ali je teško - rekao je Mari.

Ipak, lepa vest za ljubitelje tenisa je da će verovatno imati priliku da vide ovog 37-godišnjaka još jednom na terenu, pošto je dobio specijalnu pozivnicu da nastupi u miks dublu sa Emom Radukanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading