NANELI IDE IZ PARTIZANA! GROBARI, LOŠE VESTI: "Poslednji Mohikanac" napušta Beograd

Autor:

Sport

04.07.2024

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pamtiće ga navijači po mnogim lepim momentima...

NANELI IDE IZ PARTIZANA! GROBARI, LOŠE VESTI: "Poslednji Mohikanac" napušta Beograd

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan se suočava sa velikim promenama u timu pred sledeću sezonu. Posle dve godine u kojima su crno-beli imali osovinu kluba u vidu Pantera, Ledeja i Nanelija, sada će te pozicije morati da zauzmu neki drugi igrači. Humsku su već napustili: Pomenuti, Kevin Panter, Zek Ledej, potom Alen Smailagić, Frenk Kaminski, Pi Džej Doužer, Mateuš Ponitka i Danilo Anđušić, a na izlaznim vratima su Aleksa Avramović i Bruno Kaboklo koji imaju ponude Makabija, baš kao i Uroš Trifunović i Ognjen Jaramaz koji će takođe potražiti sreću negde drugde.

Ovo je gotovo ceo sastav crno-belih iz prethodne sezone, a grobare je jedino brinuo status jedino još jednog imena koje se nije spominjalo od kako se završila sezona - Džejms Naneli.

Republika

Foto: Starsport

Džejms Naneli i Željko Obradović

Međutim, prema informacijama portala "Mozzartsport", Amerikanac će poći putem svojih doskorašnjih saigrača i - napustiti Humsku posle dve sezone. Iako je mandat u crno-belom dresu neslavno završio incidentom u finalu KLS, grobari ga sigurno neće pamtiti po tome, već po mnogobrojnim "klač" trojkama kojima je palio Arenu u mnogo navrata, kao i po energiji kojom je zračio. Nije poznato gde će nastaviti karijeru, ali bi to trebalo da bude Evropa.

Podsetimo, iako su se spominjala mnoga imena, Partizan je zvanično doveo samo tri nova košarkaša: Vanju Marinkovića, Frenka Nilikinu i Gabrijela Lundberga. Međutim, očekuje se i dolazak još nekoliko igrača, među kojima su i Isak Bonga, Sterling Braun, Mario Nakić, Arijan Lakić, Tajrik Džons i Ajzea Majk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading