ANJA BLA "OČERUPALA" BAKU PRASETA NAKON RASKIDA! Osigurala se finansijski, jutjuber debelo platio za sve!

Autor:

Zabava

03.07.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anja Bla ostavila Baku Praseta bez ičega.

ANJA BLA "OČERUPALA" BAKU PRASETA NAKON RASKIDA! Osigurala se finansijski, jutjuber debelo platio za sve!

Foto: Youtube.com/Baka Prase, Printscreen/Instagram/anjablaa

Kontroverzni jutjuber Baka Prase nedavno je stavio tačku na nagađanja o dešavanjima nakon raskida sa bosanskom influenserkom Anjom Blagojević, poznatijom kao Anja Bla. Njih dvoje su tri godine bili u vezi, a njihova ljubavna priča izazvala je veliku pažnju javnosti. Iako su na početku veze pokušavali da je drže daleko od očiju javnosti, kada je Baka Prase objavio da su zajedno, Anjina popularnost na društvenim mrežama je naglo porasla. Međutim, nedavno su odlučili da se raziđu, a razlog za to je Baka Praseova odluka da se u potpunosti posveti karijeri.

Baka Prase je istakao da je jedini razlog raskida upravo on, te je objasnio da zbog prevelike ljubavi sa Anjom ne može da se posveti poslu u onolikoj meri koliko bi želeo. On je istakao da je ušao u zonu komfora sa Anjom, te da je zbog toga manje radio i manje se posvetio sebi. Ipak, sada je odlučio da se vrati svom poslu i da se posveti Jutjubu. Iako je svestan da će mnogi osuditi njegovu odluku i da zvuči sebično, Baka Prase ističe da je odlučio da žrtvuje svoj ljubavni život zarad ostvarenja svojih poslovnih ciljeva. On naglašava da Anja nije kriva za raskid i da je njihova veza bila fantastična, ali da je odlučio da se fokusira na sebe i svoju karijeru.

Republika

Foto: YOUTUBE/SCREENSHOT/@BAKAPRASE

Baka Prase i Anja Bla

 

Ipak, kako se spekulisalo o skupocenim poklonima, koje je Anja dobijala tokom veze sa njim, jutjuber je otkrio da li će bivšoj devojci oduzeti sve što joj je poklonio, kako telefon, tako i automobil. On je objasnio da li će zahtevati da mu sve vrati, s obzirom da su pojedinci ubeđeni da je Anja bila u vezi sa njim isključivo zbog novca:

- Pitali ste me šta je sa roleksima i svim ostalim stvarima koje sam joj kupio. Smatram da je to glupo pitanje, zato što sam ja njoj to kupio jer je volim. Nisam to kupio pa kao možeš da koristiš mercedesa i da nosiš te satove dok smo u vezi. Naravno da ću da joj ostavim te poklone, nisam degenerik. Zamisli kao raskinuli smo, e vrati roleksa i ključeve od mercedesa, brate preglupo. Ostavljam sve njoj što sam joj uzeo, logično - rekao je Baka Prase.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading