DUBAI OPASNO "SPUSTIO" PARTIZAN: Novi Abaligaš već "žicka" večite (FOTO)

Autor:

Sport

04.07.2024

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesantan odgovor na prozivku

DUBAI OPASNO "SPUSTIO" PARTIZAN: Novi Abaligaš već "žicka" večite (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaški klub Dubai priprema se za svoj premijerni nastup u AdmiralBet ABA ligi, a tim je uveliko počeo da se formira. Nakon što je Danilo Anđušić postao prvo pojačanje, njegovim stopama krenuće još dva košarkaša.

Prema informacijama evropskih portala, reprezentativac Slovenije i bivši igrač Reala, Huventuda, Valensije i Galatasaraja Klement Prepelič će od naredne sezone činiti bekovski tandem sa doskorašnjim igračem crno-belih.

Uz pomenuti dvojac, Dubai će dobiti veliko pojačanje u vidu Avudu Abasa, povremenog italijanskog reprezentativca koji u region stiže posle četvorogodišnjeg madata u Virtusu.

Republika

Foto: Tiktok/ dubai_bc

Komentari na objavi KK Dubai

Sve to daje novopečenom Abaligašu za pravo da krene da razmišlja o napadanju samog vrha regionalne lige (sad više i nije potpuno regionalna). Iz tog razloga su otvorili i nalog na popularnoj društvenoj mreži Tiktok na kom su objavili prvo prozivku na račun Crvene zvezde, a sada je na udaru bio i Partizan.

Prvo su objavili video i kom su "zapretili" crno-belima da će ih u narednoj sezoni šutirati kao loptu, a u ispod iste objave na komentar grobara: "Koje godine ste vi osvojili Evroligu? A, da...", admin Dubaijevog profila odgovorio je: "Kad ste vi zadnji pud dobili derbi? A, da...".

Nema sumnje da nas očekuje veoma uzbudljiva sezona na Jadranu, a pre svega toga treba ispratiti i još mnoga dešavanja koja nas očekuju na transfer pijaci...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading