REAL PRODUŽIO SARADNJU SA MOZGOM EKIPE: Madriđani završili odličan posao!

Autor:

Sport

04.07.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Realu mu veruju.

REAL PRODUŽIO SARADNJU SA MOZGOM EKIPE: Madriđani završili odličan posao!

Foto: www.profimedia.rs

Španski košarkaški trener Ćus Mateo produžio je ugovor sa Real Madridom, prenosi Evroliga. Mateo je glavni trener Reala od 2022. godine, nasledivši na klupi Pabla Lasu. Pre nego što je preuzeo glavnu trenersku ulogu, Mateo je od 2014. godine radio kao pomoćnik Lasa u Realu, stičući dragoceno iskustvo i učestvujući u razvoju tima.

Sa Realom, Mateo je ostvario zapažene rezultate, posebno u sezoni 2022/23. kada je tim trijumfovao u Evroligi, najprestižnijem takmičenju u evropskoj košarci. Naredne sezone, Mateo je zasluženo dobio priznanje kao trener godine u Evroligi, potvrđujući svoju stručnost i doprinos timu.

Foto: Starsport

Ćus Mateo

Ovaj produžetak ugovora predstavlja potvrdu poverenja u Matea kao ključnog člana trenerskog tima Reala, kao i jasnu nameru kluba da nastavi sa postizanjem vrhunskih rezultata pod vođstvom iskusnog trenera.

Mateov doprinos u razvoju igrača i taktičkom pristupu igri zasluženo je prepoznat, a njegova sposobnost da odvede tim do vrhunskih rezultata čini ga neprikosnovenim liderom na klupi Reala.

Ova vest o produžetku ugovora sa Ćusom Mateoom naišla je na pozitivne reakcije među navijačima Reala, koji su prepoznali Mateov doprinos uspesima tima. Takođe, košarkaška javnost je istakla značaj ovog poteza za stabilnost kluba i kontinuitet u postizanju vrhunskih rezultata.

Mateov fokus na razvoj igrača i timske igre, kao i njegova posvećenost klubu, čine ga omiljenim među igračima i navijačima Reala, čime je osigurao snažnu podršku za nastavak uspeha u narednim sezonama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading