SUPER IDEJA ZA LEVA I ŠVAJNIJA! E, to su STRUČNJACI! Mihajlović žestok: Dosta je ALIBIJA i igre unazad - "orlovi" su KATASTROFA!

Autor: V. Z.

Sport

30.06.2024

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Tako mogu i ja u ovim godinama", kaže proslavljeni napadač.

SUPER IDEJA ZA LEVA I ŠVAJNIJA! E, to su STRUČNJACI! Mihajlović žestok: Dosta je ALIBIJA i igre unazad - "orlovi" su KATASTROFA!

Foto: www.profimedia.rs

"Joakim Lev i Bastijan Švajnštajger bili bi super rešenje za klupu Srbije", kaže za Republiku bivši reprezentativac Jugoslavije i napadač Bajerna iz Minhena Radmilo Mihajlović.

Kako je naš portal prvi najavio, pregovori sa FSS su u toku.

- Sve je realno u životu, ali je samo pitanje da li bi oni prihvatili. Super je ideja! Igramo staromodan fudbal, bez ideje, bez napada. Ne znamo sisteme osnovne. Čak i ove reprezentacije koje su bile daleko ispod nas, poput Švajcarske i Austrije recimo, igraju modernije i brže. Bilo bi poželjno da takva dva stručnjaka dođu na klupu Srbije - rekao je Mihajlović.

On je, kao i većina navijača nacionalnog tima, razočaran učešćem "orlova" na EVRO2024:

- Nema šta, svima je jasno da igramo slabo. Zadnja linija, hajde možda su u defanzivi ok, ali u napad se ne pridodaju. Dosta igrača ne igra na svojim pozicijama. Nema sprinteva, ne šutiramo na gol, nemamo šanse da postignemo gol. Žao mi je zbog ovih naših izvrsnih napadača, neupotrebljivi su bili, igra se samo unazad, ma katastrofa!

Foto: Printkstin/FTV

Radmilo Mihajlović

Glavni problem vidi u veznom redu.

- Mitrović i Vlahović su prošle sezone u klubovima dali mnogo golova. Oni, međutim, nisu igrači kao Mbape da može sve sam da pretrči. Naši vezni fudbaleri nisu sposobni jednom da predriblaju igrača 1 na 1, makar na sprint. Samo se igra pozadi, traže alibi, tako mogu i ja u ovim godinama - ističe proslavljeni fudbaler koji je igrao još i za Željezničar, Dinamo, Šalke, Ajntraht...

Kada je reč o favoritima za evro-titulu kaže sledeće:

- Po meni, najjača je Francuska ubedljivo. To ne pokazuju, da li su umorni ili šta, ne znam. Sada se tek zahuktava. Svajcarci su me iznenadili, kompaktna su ekipa, imaju dostra stranaca koji su osvojili titule u svojim klubovima. Zavidan nivo! Najveći favoriti još i Španci i Nemci, Belgija je ispod svakog nivoa, a Holanđani su takođe zakazali. 

Mihajlović je u smiraj karijere nastupao i u Južnoj Koreji i tamošnjem Pohangu, pa hvali trend dovođenja igrača iz te zemlje koji praktikuje Crvena zvezda.

- Super stvar! Disciplinovani momci, izgaraju na terenu, igraju pravi moderan fudbal. Oni jako i treniraju, sa njima nema zezanja - zaključio je Radmilo Mihajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading