NE KRIJE SIMPATIJE PREMA ZVEZDI, A SADA JE BLIZU MARAKANE! Sprema se "detonacija" u Ljutice Bogdana

Autor:

Sport

04.07.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Propao mu transfer u Dinamo zbog ljubavi prema Zvezdi!

NE KRIJE SIMPATIJE PREMA ZVEZDI, A SADA JE BLIZU MARAKANE! Sprema se "detonacija" u Ljutice Bogdana

Foto: www.profimedia.rs

Slovenački fudbaler Vanja Drkušić već duže vreme gaji želju da zaigra za Crvenu zvezdu. Ova želja nije samo jednostrana, jer je sam Drkušić nedavno priznao da je veliki navijač beogradskog kluba i da bi voleo da stane na teren stadiona "Rajko Mitić". Ova ljubavna priča između Drkušića i Crvene zvezde traje već od prošlog leta, a prema navodima Sport kluba, slovenački defanzivac bio je veoma blizu prelaska u redove Zvezde pred Evropsko prvenstvo.

Foto: www.profimedia.rs

Vanja Drkušić

Tada je čak dogovorio lične uslove, ali nažalost, transfer nije realizovan zbog nedostatka dogovora između Crvene zvezde i ruskog Sočija. Nakon sjajnih partija na Evropskom prvenstvu, gde je Slovenija stigla do osmine finala, a Drkušić bio jedan od ključnih igrača, interesovanje za njega je značajno poraslo. Iako je njegov klub ispao u drugu ligu, uspeh reprezentacije i lične partije na Evropskom prvenstvu doveli su do značajnog skoka njegove cene na tržištu

S obzirom na povećano interesovanje, klub Soči ima prostora za manevre u pregovorima oko transfera, iako ostatak tima nije poznat kao opcija za Drkušića. Iako je ostao izvestan nivo nade da bi Vanja Drkušić mogao zaigrati na stadionu "Rajko Mitić" zbog svoje iskrene želje, postavlja se pitanje koliko je to realno s obzirom na ostale okolnosti. Uprkos tome što je ljubav između Drkušića i Crvene zvezde obostrana, potezi na fudbalskom tržištu često su pod uticajem brojnih faktora, te će biti interesantno pratiti razvoj ove priče u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading