FSS IZDAO HITNO SAOPŠTENJE! Ovo MORA svaki navijač Srbije da ZNA! Jedan DETALJ treba posebno IZBEGAVATI!

Autor:

Sport

23.06.2024

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" protiv Danske rešavaju pitanje plasmana u drugi krug Evropskog prvenstva.

FSS IZDAO HITNO SAOPŠTENJE! Ovo MORA svaki navijač Srbije da ZNA! Jedan DETALJ treba posebno IZBEGAVATI!

Foto: DeFodi Images / Zuma Press / Profimedia

Fudbalska reprezentacija Srbije igra ključnu utakmicu na Evropskom prvenstvu, gde će se u utorak od 21 sat susresti sa selekcijom Danske.

Ovaj meč, koji se igra u okviru trećeg, poslednjeg kola grupne faze, nosi ogromnu važnost za izabranike Dragana Stojkovića Piksija, koji će se boriti za plasman u osminu finala.

Fudbalski savez Srbije danas je izdao saopštenje sa važnim informacijama za sve navijače reprezentacije. Značajno je naglasiti da će podrška sa tribina biti od ključnog značaja za igrače, a FSS je istakao važne detalje vezane za dolazak na stadion i praktične savete za navijače.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Na dan utakmice koristite šatl bus do stadiona

Najbrži način da dođete na stadion iz fan zone je šatl busom. Besplatan šatl bus počinje da vozi oko 17:00 i kreće iz Bloka 19, Olympiapark Parkharfe. Krenite ranije i uživajte u atmosferi pre utakmice na Fudbalskoj areni Minhen. Posle utakmice, šatl busevi vas čekaju na južnom kraju stadionske esplanade. Autobusi će vas odvesti ili do stanice U-Bahn Scheidplatz, koja je povezana sa centralnom stanicom u Minhenu preko U-ban linije U2, ili nazad do stanice šatl busa u Olympik Park-u.

Ne vozite do stadiona…

…ako se niste unapred registrovali za parking. Svako ko nema registraciju za parking će biti odbijen. Imajte na umu da saobraćaj može biti gust i da vreme putovanja može biti mnogo duže od očekivanog. Pre-registrujte se sada (otvoreno do jedan dan pre utakmice). Parking će biti otvoren 4 sata pre početka utakmice. Na stadion nemojte voziti ranije od toga. Navijači koji nemaju unapred registrovano parking mesti, ali ipak moraju da idu autom, mogu da koriste Park + Ride prostor blizu Fudbalske arene Minhen, kao što je Business Campus Garching-Hochbrück, odakle se peške dolazi do Garching-Hochbrück U-Bahn station. Odatle stižete na Fröttmaning U-Bahn station za manje od 5 minuta.

Preferirano plaćanje karticom

Samo nekoliko štandova sa hranom i pićem na Fudbalskoj areni Minhen primaju gotovinu. Ponesite svoje debitne, kreditne kartice ili uređaje za beskontaktno plaćanje i izbegnite redove.

Besplatna vožnja sa Vašim Fan Pass-om

Vlasnici ulaznica za utakmicu imaju pravo na propusnicu za putovanja koja traje 36 sati po celoj mreži Minhena (Münchner Verkehrs- und Tarifverbund), bez dodatne naplate. Propusnica važi od 06:00 na dan utakmice, do 18:00 sledećeg dana. Da biste imali koristi od ove opcije, potrebno je da imate svoj Fan Pass. Fan Pass je potpuno nov za EURO 2024 i omogućava pristup ekskluzivnim povlasticama koje će doprineti Vašem iskustvu na utakmici. Vaš Fan Pass je besplatan i na raspolaganju za sve vlasnike ulaznica, na aplikaciji UEFA EURO 2024 - stoji u saopštenju Fudbalskog saveza Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading