ENGLEZE ODUŠEVIO DRES SRBIJE I DETALJI NA NJEMU: Čuveni portal kritikovao sve opreme na EP, ali za našu NIJE IMAO ZAMERKI

Autor:

Sport

22.06.2024

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holanđani igraju u zavesi. dres Hrvatske - oh, Bože!

ENGLEZE ODUŠEVIO DRES SRBIJE I DETALJI NA NJEMU: Čuveni portal kritikovao sve opreme na EP, ali za našu NIJE IMAO ZAMERKI

Foto: Starsport

fudbaleri Srbije

Evropsko prvenstvo u fudbalu je mogućnost da 24 reprezentacije pokažu šta umeju na terenu. To je prilika za navijače da vatreno bodre svoju zemlju, da tribine u Nemačkoj oboje u svoje nacionalne boje, bilo da to urade zastavama ili nošenjem dresova. Upravo su ti dresovi važan faktor, pa ne čudi da su sve selekcije došle na EVRO 2024 u novim garniturama, sa manjim ili većim promenama u odnosu na prethodne kombinacije.

Baš dresovima, dakle 24 prve garniture i 24 kombinacije "gostujućih" dresova, bili su tema za ugladni britanski Independent. Englezi su rangirali koji su im dresovi najlošiji u obe kategorije, a ono što nas može hrabriti je pozicija oba dresa "orlova". Naime, na Ostrvu nisu imali puno zamerki, mada priznaju da je ona crvena garnitura "šablonska".

- Još jedan Puma dres koji je u redu, iako plavi rukavi izgledaju nekako pogrešno - piše šturo Independent, što je dobro, mada uz pohvalu da je ta plava boja znatno bolja od prethodne zlatne koja je bila na istom mestu.

Druga garnitura Srbije ih je zato oduševila. Posebno su naglasili obod rukava koji simbolizuje Đavolju varoš. Doduše, Englezi očigledno nemaju pojma zašto taj detalj tako izgleda, ali su bar prepoznali na šta motiv liči i zašto čuveni lokalitet nosi svoje ime.

Republika

Foto: Twitter/PrintScreen/FSSrbije

Sergej u "gostujućem" dresu

- To je kombinacija pametnog izgleda, koji je odličan zbog detalja na rukavu. Na prvi pogled izgleda kao ljupka nazubljena struktura, ali zumirajte i oni su zapravo plamenovi, ili barem prave plamenu šaru. U svakom slučaju, to je lep dodetalj - dodaje portal.

Što se tiče ostalih dresova, najviše ih je razočarao dres Holandije, ali ne tradicionalni narandžasti, već gostujući plavi. Takođe, dres Hrvatske sa standardnom šahovnicom je ovaj put promašaj, tvrde Englezi.

- Holanđani imaju dugu istoriju elitnog odevanja, ali nažalost ovo nije opcija za fudbalski dres. Izgleda kao zavesa. Nakratko smo se zapitali da li je toliko loše da je zapravo dobro - glasi opis dres Holandije, a onda najbrutalniji opis "kockica":

- Oh, Bože. Nije teško napraviti hrvatski dres, ljudi. Potrebno je puno malih crveno-belih  kockica. Ovo je već drugo takmičenje da nisu uspeli ispuniti očekivanja. Leto je uništeno -konstatovali su Englezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading