SKANDAL! Mahrini ispale BRADAVICE na nastupu, pevačica HITNO uradila OVO! (GALERIJA)

Autor: O.B./P.R.

Zabava

28.06.2024

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mahrini ispale gole grudi nasred nastupa!

SKANDAL! Mahrini ispale BRADAVICE na nastupu, pevačica HITNO uradila OVO! (GALERIJA)

Foto: Republika

Popularna pevačica Mahrina večeras je oduševila publiku na festivalu "Music Week" svojim energičnim nastupom. Ovogodišnji festival okupio je više od 25 izvođača popularne muzike širom regiona, a Mahrina je svojim izazovnim stajlingom privukla pažnju svih prisutnih.

Tokom nastupa, došlo je do neplaniranog incidenta kada su Mahrini ispale grudi iz korseta. Ona je brzo reagovala, okrenula se leđima publici, namestila korset i bez ikakvog zastoja nastavila sa svojim profesionalnim izvođenjem. Ovaj neočekivani peh nije poremetio njen nastup, već je samo dodatno pokazao njenu posvećenost muzici i nastupima.

 

Mahrina je javno isticala da sve što zaradi ulaže u svoju karijeru. Bez obzira na izazove s kojima se suočava, pevačica je odlučna u tome da ostvari svoje muzičke ambicije. Izjavila je da trenutno nema ni dinara, ali da će uložiti čak i u najosnovnije stvari poput žvaka.


Prethodno, Mahrina je na svom Instagram profilu podelila neugodno iskustvo koje je doživela u jednom tržnom centru u Beogradu. Grupa mladića joj je pretila i vređala je, zajedno sa njenim prijateljem. Mahrina je hrabro snimila celu situaciju i podelila je na društvenim mrežama, gde je objasnila šta im se tačno desilo.

Mahrina je još jednom pokazala svoju snagu i odlučnost, kako na sceni, tako i u svakodnevnom životu, ostajući posvećena svojoj muzici uprkos izazovima s kojima se susreće.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading