NAJNEVEROVATNIJA PRIČA EVRO DO SADA! PREDVIDEO ženi šta će uraditi na utakmici, pa UPRAVO TO i ostvario!

Autor:

Sport

16.06.2024

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

E, to je samopouzdanje.

NAJNEVEROVATNIJA PRIČA EVRO DO SADA! PREDVIDEO ženi šta će uraditi na utakmici, pa UPRAVO TO i ostvario!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Holandije su nakon teške borbe ostvarili prve bodove na Evropskom prvenstvu pobedivši Poljsku rezultatom 2:1. Ključni trenutak utakmice desio se kada je Vout Veghorst, 31-godišnji fudbaler koji je prethodnu sezonu proveo u Hofenhajmu, ušao u igru u drugom poluvremenu i postigao pobednički pogodak nakon samo nekoliko minuta provedenih na terenu. On je nakon utakmice izjavio da je imao osećaj da će dati gol i da je srećan i ponosan zbog postignutog rezultata.

- Bili smo dominantni u prvom poluvremenu, bili smo bolji tim. Napravili smo šest-sedam zaista dobrih šansi. Međutim, moramo da budemo odlučniji. Tako ćemo sebi olakšati sebi posao, ali danas to nismo uradili - rekao je Veghorst, a onda nastavio sa jednim neverovatnim komentarom:

 

 

- Ponekad kao da imate osećaj. Rekao sam jutros svojoj partnerki to jer je ona sumnjala da će doći na utakmicu. Rekao sam da će biti nerešeno 20 minuta pre kraja, a onda ću ja ući i dati gol. Ponekad to osetite. Zaista sam srećan, ali i ponosan.

Nedeljnom duelu između Holandije i Poljske prethodila je ružna najava, kada je jedan navijač na ulicama Hamburga napao navijače Holandije sekirom. Srećom, policija je uspela da zaustavi napadača, ali je bila primorana da koristi municiju kako bi sprečila dalje incidente.

Holandija se idućeg petka suočava sa Francuskom u Lajpcigu. Očekuje se izuzetno uzbudljiv meč između ove dve vrhunske evropske fudbalske ekipe, a duel će početi u 21.00 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading