TO JE LUKA, HEROJ SRBIJE: Jović "spustio roletnu" Slovencima, pa prvi istrčao na trening Srbije

Autor:

Sport

21.06.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni napadač potvrdio da ga golovi još više inspirišu i da volje i zalaganja "orlova" neće manjkati protiv Danske. Isto zalaganjem poručuju i i ostali naši fudbaleri.

TO JE LUKA, HEROJ SRBIJE: Jović "spustio roletnu" Slovencima, pa prvi istrčao na trening Srbije

Foto: Republika

Fudbaleri Srbije iščupali su bod protiv Slovenije u drugom meču C grupe na Evropskom prvenstvu i to golom Luke Jovića u 95. minutu za konačnih 1:1. Usledila je temeljna analiza tog susreta, prespavala se noć, a onda su "orlovi" Dragana Stojkovića Piksija izašli na teren trening kompleksa u Augzburgu da se još jednom pogledaju u oči, vide šta dalje i da se najbolje moguće spreme za odlučujući meč protiv Danske.

Upravo je želja da budu još bolji na licima fudbalera Srbije bila primetna na današnjem treningu. Međutim, Luka Jović je ponovo oduševio sve. Slovencima je "spustio zavesu" i postao heroj Srbije koji nas je ostavio u životu na EVRO 2024, a danas je prvi istrčao na trening. On je na taj način još jednom potvrdio koliko mu je stalo da da sve od sebe za Srbiju, ali i koliko gao golovi dodatno isnpirišu.

Pritom ovo nije prvi put da Luka ovako postupi i da svojim golom oduševi celu Srbiju. Jedan njegov gol bio je jednako važan. Bilo je to u baražu za odlazak na prethodno Evropsko prvenstvo u duelu sa Škotskom. Vodili su gosti na Marakani od 50. minuta pogotkom Kristija, praktično se već videli na EVRO 2020, a onda je Jović dao gol u 90. minutu i produžio nam nadu da možemo na kontinentalnu smotru posle dve decenije. Meč je otišao u produžetke, ali tamo smo nažalost poklekli posle lošijeg izvođenja penala.

Republika

Foto: Republika

 

Podsetimo, voljni momenat i borbeni duh su veoma važni u ovom trenutku, a da ga imaju potvrdili su ne samo Jović, već i ostali Piksijejvi izabranici. Tim pre što nas pobeda nad Danskom u trećem kolu sigurno vodi među 16 najboljih ekipa Starog kontinenta, dok bi remi otvorio "višu matematiku" iz koje postoje izgledne šanse da odemo u osminu finala kao jedna od četiri najbolje rangirane trećeplasirane reprezentacije iz šest grupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading