SOFIJI NIJE PRVI PUT DA PLAČE OD SREĆE KAD LUKA SPASE SRBIJU I OSTAVI JOJ NADU: Da nije bilo Jovića san bi nam se mnogo ranije gasio

Autor:

Sport

21.06.2024

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač baš voli da ga da kad je potrebno i to u završnicama mečeva.

SOFIJI NIJE PRVI PUT DA PLAČE OD SREĆE KAD LUKA SPASE SRBIJU I OSTAVI JOJ NADU: Da nije bilo Jovića san bi nam se mnogo ranije gasio

Foto: Tanjug/NEMANJA JOVANOVIĆ, Privatna arhiva

Fudbaleri Srbije ostali su u trci za osminu finala Evropskog prvenstva zahvaljujući Luki Joviću. Napadač "orlova" dao je gol u 95. minutu za konačnih 1:1 protiv Slovenije u drugom meču C grupe na EVRO 2024, a upravo taj bod nam je ostavio sudbinu plasmana dalje u našim rukama. Pobeda nad Danskom u trećem kolu sigurno vodi među 16 najboljih ekipa Starog kontinenta, dok bi remi otvorio "višu matematiku" iz koje postoje izgledne šanse da odemo u osminu finala kao jedna od četiri najbolje rangirane trećeplasirane reprezentacije iz šest grupa.

Nakon ovog pogotka, Jovićeva supruga Sofija Milošević je proslavila na emotivan načun, sa suzama radosnicama. Ovo pokazuje veliku ljubav prema Luki i veliku podršku koju mu pruža godinama unazad.

 

 

Međutim, ovo nije bio prvi put da Sofija plače od sreće, ali ni da Luka spasava Srbiju i produžava nam nadu. Naime, našadač "orlova" postigao je u nacionalnom dresu 11 golova od kojih su mnogi bili u završnicama mečeva. Istina, većina njih je bila kao čin overavanja pobeda u raznim kvalifikacijama, a ovo mu je prvi na velikim takmičenjima.

Međutim, jedan njegov gol bio je jednako važan. Bilo je to u baražu za odlazak na prethodno Evropsko prvenstvo u duelu sa Škotskom. Vodili su gosti na Marakani od 50. minuta pogotkom Kristija, praktično se već videli na EVRO 2020, a onda je Jović dao gol u 90. minutu i produžio nam nadu da možemo na kontinentalnu smotru posle dve decenije. Meč je otišao u produžetke, ali tamo smo nažalost poklekli posle lošijeg izvođenja penala. Upravo kada je Luka dao taj gol, Sofija je takođe bila veoma emotivna i sigurno je pustila suzu radosnicu.

Republika

Foto: Starsport

Jović daje gol Škotskoj za odlazak na penale

 

- Ti si naš broj 1 - napisala je Sofija Milošević na društvenim mrežama.

Ubrzo su Sofiji mnogi srpski navijači počeli da komentarišu fotografije na Instagramu, gde su joj se zahvaljivali, a zanimljivi komentari viđeni su i na Tviteru, gde su je neki prozvali srpskom majkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading