ONI POKAZALI PRIMITIVIZAM I VARVARSTVO, A MI DOSTOJANSTVO! Brutalna poruka PREMIJERA VUČEVIĆA koja pogađa PRAVO U METU!

Autor:

Sport

20.06.2024

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Videćemo kako će ti navodni heroji proći", poručio je predsednik Vlade Srbije iz Minhena.

ONI POKAZALI PRIMITIVIZAM I VARVARSTVO, A MI DOSTOJANSTVO! Brutalna poruka PREMIJERA VUČEVIĆA koja pogađa PRAVO U METU!

Foto: Tanjug/Slobodan Miljević

Fudbaleri Srbije igraće danas od 15 sati protiv Slovenije u drugom kolu C grupe na EVRO 2024, a atmosfera u Minhenu je spektakularna.

Uprkos činjenici da su juče, na meču Hrvatska - Albanija, viđeni skandalozni transparenti i povici navijača oba tima, Srbi su danas više nego dostojanstveni i zajedno sa Slovencima Evropi pokazuju prave vrednosti. To je, između ostalog, bila poruka srpskog premijera Miloša Vučevića uoči utakmice na Alijanc Areni.

- Mislim da njihovo ponašanje pokazuje kakvog su vaspitanja i kulture. Onbi su pokazali primitivizam i varvarstvo, a mi ne treba time da se bavim, već samo da prijavimo gde treba - rekao je Vučević za Arena sport, pa nastavio u istom tonu:

- Takvo ponašanje ne treba da nas sputa ka našem cilju, a cilj je pobeda i da prođemo grupu. Naši navijači treba da navijaju za svoju zemlju i narod. Ti koji su sramno skandirali su to i sprovodili devedesetih godina i u Drugom svetskom ratu, dok mi dostojanstveno pokazujemo šta je istinska evropska kulturna baština. Imamo dugu tradiciju u sportu i nećemo se spuštati na njihove grane. Mislim da bi mi u suprotom bili žestoko kažnjeni, pa hajde da vidimo kako će ovi njihovi takozvani junaci proći ovog puta. 

Pričao je premijer i sa čelnim ljudima FSS.

- Deluje mi da je selektor i ceo tim spreman i siguran u sebe. Odaju takav utisak. Bolje od njih nemamo, mnogo ih volimo i imaju pravi odnos prema državi i reprezentaciji - zaključio je Vučević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading