OVAJ DETALJ JE SVIMA PROMAKAO DOK SU GLEDALI U PIKSIJA: Sergej jedini bio drugačije obučen po sletanju u Beograd (FOTO)

Autor:

Sport

27.06.2024

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Srbije u tišini stigli sa EVRO 2024, nije im bilo do priče, ali jesu vodili računa kako će da izgledaju.

OVAJ DETALJ JE SVIMA PROMAKAO DOK SU GLEDALI U PIKSIJA: Sergej jedini bio drugačije obučen po sletanju u Beograd (FOTO)

Foto: Starsport

Sergej Milinković savić

Fudbaleri Srbije završili su svoju i Ilijadu i Odiseju u Nemačkoj. Prvu, nažalost, brodolomom, a drugu posle pet sat čekanja da polete za Beograd, pa su kasno sinoć sleteli na Aerodrom Nikola Tesla. Došao je tek mali broj izabranika Dragana Stojkovića PIksija, ostali su krenuli kud koji mili moji, ali je samo golmanu Predragu Rajkoviću, našem najboljem pojedincu na EVRO 2024 bilo do priče.

Ostali, poput kapitena Dušana Tadića, Dušana Vlahovića, Aleksandra Mitrovića, Luke Jovića i Nikole MIlenkovića samo su prošli pored okupljenih novinara dok su mediji uzimali izjave od Piksija i generalnog sekretara Jovana Šurbatovića. Bio je tu i po koji osmeh, koje slikanje sa najvernijim navijačima, a ono što je upalo u oko je da "orlovi" čak ni na ovom putu nisu  delovali kao tim. Sem što nisu svi došli u Beograd, nisu svi isto ni izgledali.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović

Tačnije, skoro svi. Jesu imali na sebi svi šortseve Srbije, kao i bele majice sa grbom, ali su se neki odlučili i za gornji deo trenerke, a drugi ne.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Vlahović

 

Međutim, Sergej Milinković-Savić se jedini razlikovao po jednom detalju. Čarapama! Naime, svi su sem njega obuli bele kratke čarape, a samo je vezista Al Hilala obuo dugačke crne štucne.

Republika

Foto: Starsport

Sergej na aerodromu

Zašto, to samo on zna. Možda mu je bilo hladno, ali onda je mogao obući donji deo trenerke. Doduše, sigurno niko nije očekivao da prvo provedu pet sati čekajući na aerodromu u Minhenu, a onda i da u Beogradu bude prohladno posle nevremena i kiše, kad su čuli da su ovde paklene vrućine.

Republika

Foto: Starsport

Uroš Spajić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading