SEJDUBA SUMA OPET U PARTIZANU?! Dres je već obukao i počeo da trenira

Autor:

Sport

27.06.2024

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler imao burnu prošlost sa upravom crno-belih i trenerom Aleksandrom Stanojevićem.

SEJDUBA SUMA OPET U PARTIZANU?! Dres je već obukao i počeo da trenira

Foto: Starsport

Sejduba Suma

Fudbaler Sejduba Suma opet nosi dres Partizana i trenira! Fudbaler iz Gvineje je Humsku napustio septembra 2021. kada je dobio otkaz zbog kritika crno-belih i tadašnjeg trenera Aleksandra Stanojevića, a sada, kada se Stanoje vratio da vozi "parni valjak" on je počeo da šalje male signale.

Naime, Suma je objavio video na društvenim mrežama kako se sprema za novu sezonu trenirajući u dresu Partizana. Iako je prošle sezone nastupao za ekipu Novog Pazara, Suma očigledno i dalje gaji veliku naklonost prema crno-belom dresu, što je razveselilo mnoge navijače. Njegova posvećenost i ljubav prema crno-belom dresu naišle su na pozitivne reakcije, dok se mnogi raduju mogućnosti da ponovo vide ovog talentovanog fudbalera u akciji. Povratak u Srbiju i pripreme za novu sezonu predstavljaju za Sumu povratak u poznato okruženje, gde je već ostavio neizbrisiv trag svojim igrama na terenu.

Republika

Foto: instagram.com/seydoubasoumah

Suma vredno trenira

Sejduba Suma je nedavno proslavio 33. rođendan, a tokom svoje bogate karijere imao je priliku da igra za različite klubove širom sveta. Karijeru je započeo u Ajaxu iz Kejp Tauna, a potom je nastavio svoj put kroz klubove poput Ikapa Sportinga, Univerziteta Pretorije, Nitre, Slovana iz Bratislave, Kadisije, i, naravno, Partizana. Najduže je proveo upravo u redovima crno-belih, gde je ostavio dubok trag tokom četvorogodišnjeg boravka. Tokom tog perioda, bio je i na pozajmici u Makabiju iz Haife, pre nego što je odlučio da napusti klub i karijeru nastavi u inostranstvu. Nakon vremena provedenog u Kuvajtu, Suma se vratio u Superligu Srbije kao član ekipe Novog Pazara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading