ZBOG OVOGA JE PIKSI NAJVIŠE POLUDEO: Stojković zagrmeo po dolasku u Beograd, samo je pogrešio na koga treba da viče

Autor:

Sport

27.06.2024

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije pronašao krivca na pogrešnom mesto, umesto da pogleda u ogledalo ili u svlačionicu.

ZBOG OVOGA JE PIKSI NAJVIŠE POLUDEO: Stojković zagrmeo po dolasku u Beograd, samo je pogrešio na koga treba da viče

Foto: ST/Dragan Kadić

Dragan Stojković Piksi pronašao je krivca zato što se o nastupu fudbalera Srbije na EVRO 2024 priča kao o neuspehu. Posle poraza od Engleske sa 1:0, remija sa Slovenijom (1:1) i meča bez golova sa Danskom (0:0) "orlovi" su još jednom takmičenje završili bez pobede i u grupnoj fazi. Zato je i bilo za očekivati da fudbaleri budu kao pokisli kada su stigli u Beograd i nije im bilo do izjava, kao što je bilo za očekivati da će Piksi zastati i reći ponešto znatiželjnim novinarima.

Ono što nije bilo za očekivati je da će Stojković pronaći krivca na pogrešnom mestu. Naime, njemu je zaspetalo to što se konstatovalo da se u Nemačkoj desio neuspeh, a ne to što je nastup naših fudbalera na EP bio znatno ispod moranja i očekivanja.

 

 

- Koji, bre, fijasko, ne pričajte gluposti. Borili smo se, dali sve od sebe, to ste valjda videli i sami. Nemojte od nečega da pravite nešto što nije. Ako je neko želeo uspeh, onda smo to bili mi. Ne može da se zameri nijednom igraču. Jedan bod je falio, nijanse su odlučivale - zagrmeo je Piksi na pitanje kolege da prokomentariše neuspeh u Nemačkoj.

A onda je još jače proradio njegov ego.

- Ako neko treba da bude nezadovoljan, onda ja treba da budem nezadovoljan, ali ja to nezadovoljstvo i tu vrstu frustracije ne smem da izražavam. To kako se ja osećam u duši to je moja stvar privatna i to nikog ne treba da interesuje, ali Bože moj, ovo je fudbal, ovo je sport. Ne postoji tragedija, to zapamtite. U sportu ne postoji tragedija, niti fijaska, niti debakli. Debakl je kad neko dobije 7:0, znaš - dodao je Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Srbbgd

28.06.2024 12:23

Utmi taj milion evra što si ubacio u ugovor i zagrmi negde na drugom mestu.