NISMO NAJGORI: Čak pet reprezentacija se nalazi ispod nas na tabeli, evo i koje su

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

26.06.2024

23:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naše komšije su neki od njih.

NISMO NAJGORI: Čak pet reprezentacija se nalazi ispod nas na tabeli, evo i koje su

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije nisu najgori na kompletnoj listi, čak pet reprezentacije se nalaze ispod nas. S obzirom da mi imamo 2 boda i -1 razliku golova, od nas su gori Škoti iz grupe A sa 1 bodom, iz grupe B su čak 2 tima gora od nas, a to su Albanija, sa 1 bodom i Hrvatska sa 2 boda i -3 gola razlike. Sledeća je Poljska iz grupe D sa 1 bodom, i na kraju Češka sa takođe 1 bodom.

Podsetimo, srpski fudbaleri nisu se proslavili na tekućem Evropskom šampionatu koji će se igrati do 14. jula u deset nemačkih gradova. Izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija okončali su takmičenje još u grupnoj fazi sa svega dva osvojena boda, u Grupi C, iz koje su čak tri tima nakon tri odigrane utakmice izborile plasman u eliminacionu fazu. Ispred Srbije su završili Engleska, Slovenija i Danska, a Srbija je sa poslednje dve selekcije igrala nerešesno, dok je na startu izgubila od favorita sa Ostrva.

Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino

 

 

Naročito je razočaravajuće što su „orlovi“ uspeli da postignu svega jedan gol (najgori rezultatat delimo sa Škotskom), uprkos velikom potencijalu koji imaju u najofanzivnijoj liniji tima – napadu. Ruku na srce nedostajalo je i kreacije koja bi omogućila šanse Mitroviću, Vlahoviću i Joviću, a kao najodgovorniji za debakl se označava selektor Dragan Stojković Piksi koji je srljao sa formacijom i izborom igrača.

Navijači Srbije, njih nekoliko desetina hiljada, jasno i nedvosmiselno su pokazali nezadovoljstvo nakon sinoćnjeg bledog remija sa Danskom, pošto su fudbalere oterali u svalčionicu. Kritike se nižu i u medijima, društvenim mrežama i kompletnoj sportskoj javnosti, a imun nije ostao ni predsednik države razočaran činjenicom da, između ostalog, ogromna ulaganja fudbal ponovo nisu opravdana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Penzioner

27.06.2024 13:15

Osim sto je opljackao poreske obveznike Srbije, nista nije uradio!