OVAKO JE PIKSI "SAOPŠTAVAO" FUDBALERIMA KO IGRA! MNOGI SU SE HVATALI ZA GLAVU: Nije ni čudo što su bili pogubljeni na početku mečeva

Autor:

Sport

27.06.2024

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sam način potvrđuje da nisu imali dobru komunikaciju.

OVAKO JE PIKSI "SAOPŠTAVAO" FUDBALERIMA KO IGRA! MNOGI SU SE HVATALI ZA GLAVU: Nije ni čudo što su bili pogubljeni na početku mečeva

Foto: Profimedia

Dragan Stojković Piksi mora da ode sa klupe fudbalske reprezentacije Srbije zbog mnogo pogrešnih poteza koje je povukao poslednjih godina. Pogotovo sada na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj gde smo završili nastup već u grupnoj fazi porazom od Engleske (1:0), remijem sa Slovenijom u 95. minutu golom Luke Jovića (1:1) i duelom bez golova sa Danskom (0:0). Taktički je omanuo, izmenama i zamislima šta od koga očekuje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dragan Stojković

Međutim, ono štomu mnogi najviše zameraju je što je način na koji je saopštavao igračima ko igra naredni meč. Tačnije, kada im je to saopštavao. Tako je kapiten Dušan Tadić javno izneo nezadovoljstvo zbog toga što su kasno saznavali ko igra, odnosno da je on saznao da nije u startnih 11 za Englesku.

- Nismo znali postavu, saznali smo sat i po vremena pred utakmicu. Malo sam bio iznenađen. Svi su momci tu, moraju da odgovore zahtevima - rekao je Tadić.

Sada je isplivao potencijalni dokaz kako je Stojković obaveštavao igrače ko igra a ko ne. Naime, kamere su slučajno uhvatile detalj pred meč sa Danskom na kojem fudbaleri drže tablet, gledaju nešto na njemu, a onda u neverici okreću glavu. Neki od njih se čak i drže za glavu jer ne veruju šta vide. Pritom to, navodno, čak nije informacija dobijena od Stojkovića, već sa sajta UEFA!

 

 

Imajući u vidu trenutak kada je snimak nastao, teško je pomisliti da je neka druga sporna informacija koja se može čuti pred meč, sem upravo te ko će u startnih 11 a ko na klupu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kapetan Dragan

27.06.2024 11:28

Izvrstan je budbaler bio Stojkovic, sto ne znaci da zna voditi reprezentaciju kao sto zna voditi loptu. To je isto kao kada se general, koji je bio odlican na ratistu kandiduje za predsjednika drzave.