"TO PITAJ NJIH, ČOVEČE"! Piksija pitali o POBUNI IGRAČA: Čekali ste neuspeh, izvolite, udarajte, pljujte, vređajte...

Autor:

Sport

27.06.2024

00:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor je istakao da su fudbaleri dali svoj maksimum.

"TO PITAJ NJIH, ČOVEČE"! Piksija pitali o POBUNI IGRAČA: Čekali ste neuspeh, izvolite, udarajte, pljujte, vređajte...

Foto: ST/Dragan Kadić

Fudbalska reprezentacija Srbije završila je učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj pošto je u odlučujućem meču odigrala nerešeno 0:0 sa selekcijom Danske, a izabranici Dragan Stojkovića Piksija sleteli su u Beograd.

 

 

Naime, posle skoro pet sati čekanja Orlovi su oko 23 sada sleteli. Potom, pred novinare je stao selektor Dragan Stojković, a između ostalog, upitan je  za "pobunu" u reprezentaciji i fudbalere Tadića, braću Milinković-Savić, Aleksandra Mitrovića...

- To pitajte njih. Kada vidim zvaničnu izjavu.... Te informacije, dezinformacije neću da komentarišem. Špekulacije... Tražite da pravite probleme gde ih nema. Razumem medije. Čekali ste neupseh, izvolite, udarajte, pljujte, vređajte.

- Ne možeš da kažeš da momci nisu izgarali i da se nisu borili, a to je najvažnija stvar u sportu. da daješ sve od sebe. Ja sam tu da primam udarce. Mislim da sam bio korekta. nemojte da dirate reprezentaciju. Borili su se momci, kapa dole, svakom od njih  - zaključio je Stojković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading