ŠURBATOVIĆ: IDEM IZ SAVEZA! Prva izjava generalnog sekretara nakon dolaska u Beograd: "Zabrinut sam za naš fudbal!" (VIDEO)

Autor:

Sport

27.06.2024

00:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li da mu verujemo?

ŠURBATOVIĆ: IDEM IZ SAVEZA! Prva izjava generalnog sekretara nakon dolaska u Beograd: "Zabrinut sam za naš fudbal!" (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović dao je prvu izjavu prilikom dolaska na aerodrom Nikola Tesla.

Na početku je prokomentarisao avion sa hrvatskom zastavom s kojim je putovala naša delegacija u Nemačku.

- Istine radi, nije hrvatskim avion, nego je angažovana nemačka kompanija Sander, tim menadžer uglavnom čater avione, kada nam nije dostupan Air Srbija. Gleda se najbolje moguće rešenje, u skladu sa našim mogućnostima. Mi nismo to znali, avion je bio nemački, sve je bilo na nemačko, ali posle ispostavilo da je on registrovan kao hrvatski - rekao je Šurbatović

Zatim je rekao da napušta Fudbalski savez Srbije posle Evropskog prvenstva.

- Te stvari se dešavaju, što se tiče moje ostavke, ja sam još pre Evropsko prvenstva, ja sam još pre Evropskog prvenstva najavio da napuštam funkciju. Imamo mi o bitnijim stvarima da pričamo, ko će da zameni ove igrače, kako će mo da se kvalfikujemo Mundijal, zabrinut sam za naš fudbal - istakao je on.

Na kraju je upitan i da li je vreme za smenu selektora Dragana Stojkovića:

- Kao navijač sam nezadovoljan i ja to prihvatam kao neuspeh. Nisam optimista što se tiče srpskog fudbala. Nema struke, nema napretka. Mnogo je stranaca u srpskim klubovima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Roki

28.06.2024 15:06

E sada je zabrinut. Koji jebivetar kao i ostali u savezu. Pa kao odlazi jer mu više nije dobro tamo, ispod njegovog nivoa. Hahaha. Gamad!