REKONSTRUKCIJA U HUMSKOJ: Vraća se i Miralem SULEJMANI - Evo koju ulogu će imati!

Autor:

Sport

29.06.2024

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljno pojačanje.

REKONSTRUKCIJA U HUMSKOJ: Vraća se i Miralem SULEJMANI - Evo koju ulogu će imati!

Foto: Starsport

Bivši član omladinske škole Partizana, Miralem Sulejmani, vratiće se u Humsku, javljaju domaći mediji. Sulejmani je već obavio nekoliko sastanaka sa generalnim direktorom Milošem Vazurom i prihvatio je poziv da se vrati u Humsku i organizuje skauting službu koja će u dužem vremenskom periodu preporučivati igrače treneru prvog tima.

Sulejmani, nekadašnji fudbaler crno-belih, Herenvena, Ajaksa, Benfike i Jang Bojsa, angažovaće i pomoćnike Nenada Marinkovića, koji je već skaut u omladinskoj školi crno-belih, potom Filipa Osmana, odnosno analitičara Damira Almazija, nekadašnjeg saradnika Marka Nikolića u prvom timu kluba iz Humske, trenutno takođe analitičara u omladinskoj školi.

Povratak Miralema Sulejmanija u Partizan predstavlja značajan korak u jačanju rada sa mlađim kategorijama. Njegovo dugogodišnje iskustvo i znanje mogu biti od velike koristi u procesu preporuke i razvoja mladih talenata, što predstavlja ključni segment razvoja svakog fudbalskog kluba. 

Partizan je već u dosadašnjem toku prelaznog roka doveo igrače Ibrahima Zubairua, Krvina Ariagu, Nihada Mujakića i Đorđa Jovanovića, dok se na klupu po treći put vratio Aleksandar Stanojević. Podsetimo, crno-beli su protekle sezone završili na drugom mestu Superlige Srbije i ponovo će, nakon sedam godina, igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Protivnik u drugom kolu biće im kijevski Dinamo u dvomeču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading