KATASTROFA ZA ŽOCA! Još jedan košarkaš napustio Partizan

Autor:

Sport

29.06.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponitka raskinuo ugovor.

KATASTROFA ZA ŽOCA! Još jedan košarkaš napustio Partizan

Foto: Starsport

Željko Obradović sa svojim izabranicima

Još jedan košarkaš Partizana raskinuo je ugovor sa klubom, a ovog puta je to učinio Mateuš Ponitka, okončavajući tako svoju epizodu u crno-belom dresu. Iako poseduje kvalitet, utisak je da Ponitka nije ispunio očekivanja koja su pred njega postavljena, a tek je u nekim utakmicama istakao svoje sposobnosti. U timu Željka Obradovića, nažalost, nije često dolazio do izražaja, što je posebno zanimljivo imajući u vidu njegove nedavne impresivne nastupe u reprezentativnom dresu Poljske.

U nedavnom susretu protiv Novog Zelanda, Ponitka je briljirao, postigavši 29 poena, uz šest skokova i šest asistencija. Takođe, i meč protiv Brazila završio je sa 19 poena, pet skokova i tri asistencije. Ovi impresivni nastupi u reprezentaciji Poljske svakako su ostavili utisak da Ponitka poseduje značajan potencijal.

Učešće u Evroligi ipak nije ispunilo očekivanja, s obzirom na to da je Ponitka prosečno beležio 2,4 poena i 2,2 asistencije po utakmici. Ovi statistički podaci ukazuju na izazove s kojima se susreo dok je nosio crno-beli dres.

Iako se njegova epizoda u Partizanu završila, ostaje da se vidi kako će se karijera Mateuša Ponitke dalje razvijati. Njegovi nedavni nastupi u reprezentaciji Poljske svakako su bacili novo svetlo na njegove sposobnosti, te ostaje da vidimo gde će se sledeće prilike pojaviti za ovog talentovanog košarkaša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Milan Krstić

30.06.2024 09:06

Obradobic je katastrova dovlaci ne proverene skupe crncuge kojima ne ume da vlada i gubi svaki derbi, treba svi da odu iz kluba i on i igraci nista nisu uradili za ogroman budzet koji su potrosili prosle godine