ZVEREV NA VIMBLDONU: Dobro se oseća povratku na travu - NAJTEŽE SE OSVAJA OLIMPIJSKO ZLATO

Autor:

Sport

29.06.2024

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počeo je da igra dvoručni bekhend.

ZVEREV NA VIMBLDONU: Dobro se oseća povratku na travu - NAJTEŽE SE OSVAJA OLIMPIJSKO ZLATO

Foto: Tanjug/AP

Saša Zverev, osvajač Mastersa u Rimu i finalista Rolan Garosa, izrazio je svoje ambicije pred početak Vimbldona. Istakao je da se dobro oseća povratku na travu i da ima velike planove za ovogodišnje takmičenje, te da veruje da može da postigne značajne rezultate.

Zverev je poredio svoje olimpijsko zlato sa ostvarenjima u tenisu, ističući da je osvajanje olimpijskog turnira najteže zbog ritma održavanja svake četvrte godine i posebnog pritiska obaveze igranja za svoju zemlju.

Kao član Igračkog saveta, Zverev je istakao da se često razgovara o napornim mečevima u pet setova i mogućnosti njihovog ukidanja na turneji. Ipak, naglasio je da tenis nije u potrebi za stalnim izmišljanjem novih pravila, te da su osvajanje Slemova kroz mečeve na tri dobijena seta nešto za šta se trenira cele sezone.

Zverev je otkrio da je počeo da igra dvoručni bekhend zato što je kao mlađi koristio teže rekete starijeg brata, ali ističe da ovaj udarac ima više snage i kontrole, te da je efikasniji u savremenom tenisu. Takođe, otkrio je da van teniskog terena uživa u igranju mini-golfa i maštanju, te da ne može mirno da sedi.

Saša Zverev je izrazio svoje ambicije i planove pred početak Vimbldona. Njegova razmišljanja o olimpijskom zlatu, borbi za nove pravilnike i stilu igre, kao i van teniskog terena, pokazuju njegovu motivaciju i predanost tenisu. S obzirom na njegove reči, možemo očekivati uzbudljive nastupe od strane ovog talentovanog tenisera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading