SPORTSKA SVADBA: Najlepši par srpskog sporta - rekli sudbonosno da

Autor:

Sport

29.06.2024

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelepi mladenci i kumovi.

SPORTSKA SVADBA: Najlepši par srpskog sporta - rekli sudbonosno da

Foto: printscreen/instagram

U subotu, 29. juna, srpska odbojkašica Katarina Lazović i srpski košarkaš Nemanja Dangubić zakleli su se na večnu ljubav u jednom od najlepših trenutaka njihovih života. Venčanje je bilo okupljeno mnogim poznatim ličnostima iz sveta sporta, a posebnu radost ovom događaju doneli su kumovi Luka Mitrović i Aleksandra Ćirović.

Foto: printscreen/instagram

 

 


Katarina Lazović, koja je sa odbojkaškom reprezentacijom Srbije osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2019. godine, kao i srebrnu dve godine kasnije, jedna je od najuspešnijih srpskih odbojkašica. Njen suprug, Nemanja Dangubić, takođe može da se pohvali sportskim dostignućima, budući da je bio deo državnog tima Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2023. godine, gde je dao značajan doprinos u mečevima protiv Letonije i Belgije.
Republika

Foto: printscreen/instagram

 

 


Dan pre venčanja, Nemanja Dangubić je potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom Dubai, gde će imati priliku da pokaže svoj talenat u ABA ligi. Ovo je svakako važan korak u karijeri mladog košarkaša, a fanovi sa nestrpljenjem očekuju njegove buduće sportske podvige.

Venčanje Katarine Lazović i Nemanje Dangubića predstavlja spoj dva vrhunska sportaša čija ljubavna priča sada dobija novo poglavlje. Njihova posvećenost sportu i jedno drugom inspiracija je mnogima, a budućnost puna izazova čeka ovaj mladi i talentovani par.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading