PREKID NASTUPA NA MUSIC WEEK-u! Pevačica napravila HAOS, počela da BACA FLAŠE na publiku! (VIDEO)

Autor: P.R/O.B.

Zabava

29.06.2024

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Indođija napravila je gest kom se niko nije nadao!

 

 

Večeras je zvanično otvoreno drugo veče ,,Music Week" festivala, a pevačica Indođija je svoji energičnim nastupom otvorila burno veče. Odmah po početku nastupa Indođija je naglo prekinula koncert, te se obratila svojim saradnicima. 

Naime, energičnim pokretima je počela da baca u publiku flaše vode, kako bi se, zbog velike vrućine fanovi koji su se okupili na hiljade osvežili. 

 

- Dajte vode! Dajte paket vode! Podelite! Delite vas troje! Moli vas, delite! Ja ću opet krišom izaći, nemoj da brinete! Pazite glavu! - povikala je pevačica Indođija, a potom svojim fanovima donela vodu.

Fanovi su se oduševili ovim gestom pevačice, jer je poznato koliko je važna hidratacija tokom vrelih letnjih dana, a kako se za ovaj festival uvek traži masa karata više, te da je publike bilo više hiljada, mnogima je bilo potrebno osveženje. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Sinoć je zvanično počelo prvo veče "Belgrade Music Week" festivala, jednog od najiščekivanijih muzičkih događaja u regionu. Na ovom festivalu okupiće se brojni domaći i regionalni izvođači, a prvo veče je otvorio reper Emin Hadžajlić, poznatiji kao Cunami. Atmosfera je već na samom početku bila uzavrela, a ekipa portala Republika bila je na licu mesta kako bi zabeležila svaki trenutak i bila u korak s poznatima.

Prava euforija nastala je kada je na scenu izašla pevačica Teodora Džehverović. Njen zanosni nastup i hitovi sa novog albuma oduševili su publiku do te mere da su svi zajedno pevali i igrali u transu. Teodora je još jednom pokazala zašto važi za jednu od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, ostavljajući prisutne bez daha svojim nastupom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading