ZAUSTAVIO ČUVENOG KEJNA: Premijerligaši žele mladog srpskog fudbalera

Autor:

Sport

17.06.2024

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najviše je Totenhemu zapao za oko.

ZAUSTAVIO ČUVENOG KEJNA: Premijerligaši žele mladog srpskog fudbalera

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je na startu Evropskog prvenstva u Nemačkoj, iako je pružila sjajan otpor protiv moćnih Engleza.

Gordi Albion je slavio sa minimalnih 1:0 pogotkom Džuda Belingema, a udarna napadačka snaga – Hari Kejn, maestralno je sačuvan od štoperakog trija Milenković – Veljković – Pavlović.

Najveći teret preuzeo je defanzivac Fiorentine i tako impresionirao brojne skaute.

Kako prenosi “TBR Football”, Milenković je zapao za oko Totenhemu koji je ranije već pratio njegove partije i londonski velikan sada želi da ga dovede u svoje redove.

Isti izvor navodi da Totenhem nije jedini premijerligaš zainteresovan za Nikolu, jer ga navodno ozbiljno žele Vest Hem, Aston Vila, Notingem Forest, Njukasl i Fulam.

Da se prisetimo, Fudbaleri Srbije poraženi su od Engleske sa 1:0 na startu Evropskog prvenstva, pa će prolaz u osminu finala morati da traže protiv Slovenije 20. juna i Danske 25. juna. Zato već posle prva dva meča u C grupi mogu da se naprave kalkulacije za prolaz dalje. Ono što "orlovima" olakšava posao je činjenica da su Slovenija i Danska odigrale 1:1 u prvom meču, da su izgubili sa samo jednim golom razlike, te da Engleska izgleda toliko moćno da je za očekivati da ostvari sve tir pobede. Neverovatno, zvuči, ali Srbija bi mogla da prođe i sa dva boda i to kao druga u grupi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading