POLICIJA REŠILA SLUČAJ MISTERIOZNE SMRTI METJUA PERIJA? Nakon brojnih kontroverzi isplivala ISTINA o slavnom glumcu!

Autor:

Zabava

26.06.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osam meseci nakon što je Metju Peri nađen mrtav u svom džakuziju, a medicinski nalazi ustanovili da je umro od "akutnih efekata ketamina".

POLICIJA REŠILA SLUČAJ MISTERIOZNE SMRTI METJUA PERIJA? Nakon brojnih kontroverzi isplivala ISTINA o slavnom glumcu!

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Smrt Metjua Perija, zvezde serije "Prijatelji", podigla je veliku prašinu u javnosti zbog ne sasvim jasnih okolnosti koje su dovele do smrtnog ishoda. Policija je u prethodnom periodu intenzivno tragala za novim dokazima i aktivno radila na istrazi, a vlasti navodno veruju da bi "više ljudi" trebalo da bude optuženo za njegovu preranu smrt. Sada su se pojavile informacije da se istraga o Perijevoj smrti "približava se kraju".

Tako bar tvrdi izvor magazina People, a insajder je takođe rekao da će kancelarija američkog tužioca uputiti poziv o tome da li je potrebno da se podigne optužnica.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Luksuzna vila Metjua Perija

Metju Peri je preminuo 28. oktobra prošle godine nakon što se udavio u hidromasažnoj kadi u svojoj kući u oblasti Pacifik Palisades u Los Anđelesu. Imao je 54 godine.

Zvaničnici Policijske uprave Los Anđelesa potvrdili su za Fox News Digital da se i dalje aktivno radi na istrazi.

- Odeljenje ima otvorenu i tekuću istragu o smrti Metjua Perija - saopštile su vlasti.

Kada je Fox News Digital pitao o statusu istrage, kancelarija američkog tužioca je odgovorila "bez komentara“.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Peri je navodno primio „terapiju infuzije ketamina za depresiju i anksioznost“, ali je lekar utvrdio da ketamin u njegovom sistemu u trenutku smrti ne može biti od poslednje terapije infuzijom, koja je bila nedelju dana pre smrti glumca, "pošto je poluvreme ketamina 3 do 4 sata ili manje". 

Slučaj je prebačen u Odeljenje za pljačke i ubistva LAPD-a, što nije neuobičajeno zbog prirode slučajeva agencije visokog profila.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading