HITNO SE OGLASIO DIREKTOR PIO FONDA: Odmah doneo ovo REŠENJE - penzioneri obratite pažnju!

Autor:

Vesti

26.06.2024

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rashodovana sredstva prodaju se po spisku datom u dokumentaciji, saopštio je Fond PIO

HITNO SE OGLASIO DIREKTOR PIO FONDA: Odmah doneo ovo REŠENJE - penzioneri obratite pažnju!

Foto: Profimedia

PIO Fond objavio je poziv za javnu prodaju rashodovanih osnovnih sredstava otpisanih po godišnjem popisu zaključno sa 31.12.2023. godine, a koja su se koristila u Republičkom fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Rashodovana sredstva prodaju se po spisku datom u dokumentaciji, saopštio je Fond PIO.

Javni poziv za dostavljanje pisanih ponuda za prodaju rashodovanih osnovnih sredstava objavljen je na osnovu Rešenja direktora PIO Fonda Relje Ognjenovića, prenosi Penzionisani.

Kako se navodi u javnom pozivu, rashodovana sredstva prodaju se kao celina a reč je o inventaru, koji se nalazi u magacinu Fonda, gde se može pogledati svakog radnog dana od 9 do 14 sati i to 5 dana od objavljivanja oglasa u dnevnoj štampi.

Adresa na koju se penioneri mogu obratiti je Dr Aleksandra Kostića broj 9 i tu učiniti sve što je potrebno kako bi dovršili ovaj proces.

Podsećamo, isplata penzija za mesec jun kreće uskoro. Kao što su već i navikli najstariji građani, isplata penzija krenuće drugog dana u mesecu julu, a završiće se 11. jula.

Prve penzije stižu 2. jula i to penzionerima iz kategorije samostalne delatnosti, tri dana nakon toga, 5. jula biće isplata penzija za penzionere iz kategorije samostalne delatnosti i poljoprivredni.

Nako njih, penzije stižu za penzionere iz kategorije zaposleni, 10. jula i Republike bivše SFRJ.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading