SLOBA RADANOVIĆ SA MAJKOM ZAVRŠIO U BOLNICI! Pevač mnoge zabrinuo zbog objave (FOTO)

Autor:

Zabava

26.06.2024

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova objava dodatno je pojačala interesovanje za zdravstveno stanje Slobine majke.

SLOBA RADANOVIĆ SA MAJKOM ZAVRŠIO U BOLNICI! Pevač mnoge zabrinuo zbog objave (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Pevač Sloba Radanović nedavno je izazvao zabrinutost među svojim fanovima objavivši fotografiju sa svojom majkom, Draginjom Radanović, koja se nalazi u bolničkom krevetu. Sloba je poznat po svojoj bliskoj vezi sa majkom, te nije iznenađenje što je njegova objava izazvala mnogo reakcija, kako u javnosti, tako i među njegovim pratiocima na društvenim mrežama. 

Foto: Instagram printscree

Sloba Radanović slika sa majkom Draginjom

 

Iako razlozi zbog kojih je Draginja zadržana na bolničkom lečenju nisu poznati javnosti, Slobina objava je podigla prašinu među fanovima i medijima. Pevač je u šaljivom tonu napisao "Pozdrav od dva invalida. Najbolja majka", uz dodatak pesme "Ne može nam niko ništa".

Ova objava dodatno je pojačala interesovanje za zdravstveno stanje Slobine majke.
 

Nije tajna da je Sloba veoma vezan za svoju majku, a ranije su mediji pisali o tome kako ju je sredinom maja doveo u Urgentni centar. Ova briga o majci dolazi nakon što je i sam pevač nedavno bio primljen u bolnicu zbog hitne operacije ruke.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sloba sa majkom i suprugom Jelenom

 

Pored toga, pre dve godine Slobina majka je operisala nogu zbog problema koji su je dugo mučili. Nakon operacije, ona se preselila kod sina i snajke u Beograd, gde je dobila podršku i negu koja joj je bila potrebna.

Inače, Sloba Radanović i njegova supruga Jelena već tri nedelje navodno borave u jednom hotelu na Vračaru. Razlog njihovog privremenog smeštaja je renoviranje njihove kuće u Višnjičkoj banji, koju su pre useljenja temeljno sredili. Umesto da iznajme stan, odlučili su se da se smeste u hotel, gde noćenje košta više od 100 evra, kako prenosi "Scandal".

Jelena je bila ta koja je nagovorila supruga na početak radova na njihovom domu. Vrata i prozori su već izbačeni, a postavljaju se nova kuhinja i nameštaj. Očigledno je da su Radanovići ozbiljno shvatili renoviranje, te su se odlučili za temeljnu prepravku svoje kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading