VELJKOVIĆ OTKRIO UZROKE PORAZA! "Morali smo bolje da..."! Evo šta kaže o novoj POZICIJI! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.06.2024

00:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Srbije razočaran neuspehom na startu EP.

VELJKOVIĆ OTKRIO UZROKE PORAZA! "Morali smo bolje da..."! Evo šta kaže o novoj POZICIJI! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije porazom je započela učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Gol primljen u ranoj fazi od Engleza, tačnije, Džuda Belingema, učinio je da Piksijev tim na premijeri uprkos odličnom izdanju, ostane praznih džepova.

Defanzivac "orlova" Miloš Veljković sumirao je učinke, posle neuspeha u duelu sa "Gordim Albionom": 

- Mislim da smo loše počeli utakmicu, da smo loši bili sa loptom, da je možda nismo dovoljno agresivni bili kad su oni imali loptu. Možda smo imali previše respekt prvihz 15-20 minuta, pa posle smo sve bolje ušli u igru. Neki put smo držali loptu i stvorili neke šanse, naravno da mi je žao da nismo pobedili utakmicu, zaslužili smo bar bod. Bitno je da se počne još bolje utakmica i onda ne moraš da juriš rezultat celu utakmicu - rekao je Veljković za "Republiku" i dodao:

- Znači nam ipak da smo odigrali na nekom nivou, neki put bili i bolji. Znači kako igraš i imaš neki nivo, svoj, naš fudbal. Mislim da sa igrom možemo da budemo zadovoljni, ali boli rezultat i nismo zadovoljni.

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

Osvrnuo se potom na situaciju kod gola:

- Moram još jednom da pogledam, bili smo blizu, prošao je Saka, bio je Belingem i Kejn, bili smo ja i Žile (prim.aut Andrija Živković) tri na dva, od Pavike se odbila lopta, morali smo bolje da stojimo i sprečimo napad. Nije bila jedna greška, već dve-tri - kaže štoper Verdera.

O novoj poziciji u timu kaže sledeće:

- U klubu sam igrao dosta levo, desno i u sredini, nije bitno, važno je da igraš i daš sve od sebe, dal desno ili levo svejedno mi je - istakao je Miloš Veljković za "Republiku".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading