HIT GODINE! Navijač JUGIĆEM stigao na EURO! Srbi dobili OGROMNU PODRŠKU bratskog NARODA! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.06.2024

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj navijača došao je da podrži Piksijeve izabranike.

HIT GODINE! Navijač JUGIĆEM stigao na EURO! Srbi dobili OGROMNU PODRŠKU bratskog NARODA! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije sastaje se od 21 čas protiv selekcije Engleske, u okviru prvog kola Grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Veliku podršku imaće izabranici Dragana Stojkovića Piksija na Feltins areni, budući da je ogroman broj srpskih navijača došao u fan zonu i napravio spektakl u Gelzenkirhenu, gde će biti odigran večerašnji meč.

Kolika je ljubav prema otadžbini, najbolje potvrđuje i slučaj jednog srpskog navijača, koji je na Evropsko prvenstvo došao - jugom! Veliku pažnju zavredeo je ovaj momak kada se pojavio među pristalicama naše selekcije, zbog čega je i nagrađen ovacijama, pošto je izašao iz automobila.

Osim toga, treba reći da će srpskim reprezentativcima u večerašnjem okršaju vetar u leđa dati i Crnogorci, koji su se takođe našli u Gelzenkirhenu, pa su udruženim snagama gromoglasno zapevali sa Srbima:

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

- Ole, ole, ole, ole, naša pesma grmi i ne prestaje - pevali su crnogorski fanovi zajedno sa Srbima.

Podsetimo, Engleska je vicešampion Evrope, pošto je u potonjem finalu poražena od Italijana, ali je imala lošu uvertiru pred dolazak na EURO, zbog poraza u poslednjem kontrolnom meču od Islanda (0:1).

S druge strane, Srbija je u generalnoj proveri savladala Švedsku u Stokholmu na oproštaju Zlatana Ibrahimovića od aktivnog igranja fudbala.

U drugom meču Grupe C, od 18 časova, sastaju se Danska i Slovenija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading