UEFA SE PRISETILA JEDNOG OD NAJLEPŠIH POTEZA U RONALDOVOJ KARIJERI! Od tada je PROŠLO 20 godina! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.06.2024

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalac izveo neverovatnu asistenciju u meču sa Rusijom.

UEFA SE PRISETILA JEDNOG OD NAJLEPŠIH POTEZA U RONALDOVOJ KARIJERI! Od tada je PROŠLO 20 godina! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Karijera Kristijana Ronalda je zaista impresivna, a njegova dugovečnost na fudbalskoj sceni je za divljenje. Već 20 godina je prisutan na Evropskim prvenstvima, a debitovao na EURO 2004. koji se održavao u Portugalu, njegovoj rodnoj zemlji.

Portugalci će svoje učešće na tekućem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj započeti utakmicom protiv Češke. Ovaj susret naterao je UEFA da se priseti meča Portugal - Rusija od pre tačno 20 godina, koji je odigran 16. juna 2004. godine, gde su Kristijano i družina slavili sa 2:0.

Interesantno je istaći da je tada 19-godišnji Ronaldo zabeležio spektakularnu asistenciju za Ruija Koštu kod drugog gola, što je bio samo početak njegove blistave karijere.

Kristijano Ronaldo je u svakom klubu za koji je igrao ostavio upečatljiv utisak. Od Mančester junajteda, Real Madrida, Juventusa, pa do sadašnjeg Al Nasra, postavši simbol izdržljivosti i uspeha.

Sa brojnim rekordima i dostignućima iza sebe, on i dalje ostaje ključna figura u svetskom fudbalu. Njegova sposobnost da se prilagodi različitim fudbalskim okruženjima i da održi visok nivo performansi tokom dužeg vremenskog perioda je zaista impresivna.

Kroz istoriju Evropskih prvenstava, Ronaldo je ostavio dubok trag. Njegova predanost, veština i odlučnost su bile ključne karakteristike koje su mu pomogle da postigne izuzetne rezultate. Uloga Kristijana u reprezentaciji Portugala je neprocenjiva, a njegovo prisustvo na terenu učinilo je svaku utakmicu nezaboravnom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading